6 κόλπα για να μην ξεκολλάει από πάνω σου

poioieimaste

Ως γυναίκες, είμαστε συνηθισμένες και κάποιες ίσως και εθισμένες στην περιποίηση της εμφάνισης και γενικότερα του εαυτού μας. Τόσο πολύ που πλέον, είναι αρκετά δύσκολο να βρεις άσχημη γυναίκα! Συνήθως είναι απλά απεριποίητες. Όταν όμως η συζήτηση έρχεται στους άντρες και γενικότερα στις σχέσεις των δύο φύλων, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Μπορεί λοιπόν ένας άντρας να ενθουσιαστεί από την εμφάνισή σας και να σας πλησιάσει, αλλά αυτό είναι το εύκολο κομμάτι μιας σχέσης. Το δύσκολο φυσικά είναι να μπορέσετε να κρατήσετε το ενδιαφέρον του και φυσικά να τον κάνετε να είναι τρελός και παλαβός για εσάς! Εκεί Staxtopoutes μου παίζει μπάλα η προσωπικότητα αλλά και μερικά κολπάκια!! Παρακάτω, λοιπόν, η Staxtopouta σας έχει τα κολπάκια τα οποία καλά θα κάνετε να εφαρμόσετε πιστά και δεν θα χάσετε! Δώστε προσοχή λοιπόν….

1. Μην είστε επικριτική: Είναι πολύ ωραίο και υγιές να λέτε τη γνώμη σας και φυσικά όπου διαφωνείτε να το εκφράζετε και να κάνετε την αρνητική σας κριτική, αλλά όλα με μέτρο! Δεν υπάρχει λόγος να γίνεστε κακιά, μπορείτε να πείτε απλά τη γνώμη σας και ως εκεί. Ακόμα χειρότερα, αν κρίνετε πολύ αυστηρά κάτι το οποίο εκείνος εγκρίνει και αγαπάει. Κρατήστε και μία… πισινή και προσπαθείστε να έχετε μετριοπαθή στάση. Στο κάτω κάτω, σε κανέναν δεν αρέσουν οι γκρινιάρες και κακιασμένες γυναίκες οι οποίες τελικά καταλήγουν να δείχνουν απλά κομπλεξικές.

2. Γελάστε με την ψυχή σας: Οι άντρες συνήθως μαγεύονται, και δεν το λέμε με καμία δόση υπερβολής, από μία γυναίκα η οποία είναι πρόσχαρη, χαμογελαστή και δε διστάζει να γελάσει δυνατά με την παρέα της. Επιπλέον, για το αντίθετο φύλο, το να κάνουν το αντικείμενο του πόθου τους να γελάει, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Οπότε στο επόμενο αστείο που θα πετάξει, ή ανέκδοτο που θα αφηγηθεί, γιατί θα το κάνει, γελάστε και επιβραβεύστε τον για το χιούμορ του… Θα αισθανθεί τουλάχιστον Θεός.

3. Να είστε παιχνιδιάρες:…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>