5 ψεματα που θα ακουσεις σιγουρα απο εναν πρωην σου

πρώην

Πρώην, νυν, μελλοντικοί… ένα μπέρδεμα. Βρίσκεις το θάρρος και αποχωρείς από μια σχέση που νιώθεις ότι έχει φτάσει στο τέλος της. Αρχίζεις, να κυκλοφορείς και να γνωρίζεις κόσμο. Κάπου στη μέση απογοητεύεσαι και αναρωτιέσαι αν τελικά ο χωρισμός ήταν καλή ιδέα. Και ενώ έχεις μπει σε μια διαδικασία να σκέφτεσαι τα υπέρ και τα κατά του χωρισμού, χτυπά το κινητό σου. Μάντεψε! Ο πρώην.

Τι μπορεί να θέλει; Να πει σου πει τα εξής:

Πήρα να δω αν είσαι καλά.
Πρώτες σκέψεις: Αλήθεια; Μετά από τόσους μήνες; Τώρα βρήκες; Όντως του έλειψα και ενδιαφέρεται για μένα.
Πραγματικότητα: Αρχικά, ψυχραιμία. Αν όντως ενδιαφέρεται για εσένα θα είχε πάρει νωρίτερα. Είναι ο τυπικός τύπος που κάτι είδε στο facebook, κάπου βρήκε μια παλιά σας φωτογραφία, κάτι τέλος πάντων σας έφερε στη θύμισή του.

Μπέρδεμα, γιατί σας βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείτε «Μήπως δεν ήταν τυχαία η σύμπτωση;», «Μήπως να δίναμε μια δεύτερη ευκαιρία;»

Θα ήθελα να μείνουμε φίλοι.
Είναι το πιο παλιό και ανόητο ψέμα που έχει ειπωθεί ποτέ στα χρονικά. Τι σημαίνει να μείνουμε φίλοι; Να κρατήσετε μια φιλική επαφή ναι, αλλά όχι να γίνει και ο «buddy» σου.

Κανείς δεν μπορεί να μας καταλάβει. Δεν ξέρει τη σχέση μας. (πάλι καλά δηλαδή…)
Βεβαίως και δεν την ξέρει. Η κάθε σχέση είναι μοναδική. Αλλά όλοι είχαμε πρώην να σου θυμίσουμε, όποτε έχουμε βρεθεί σ’ αυτή την άβολη κατάσταση.

Θα με πολύ χαρούμενος αν βρεις κάποιον που θα σ΄αγαπάει…

nviasms

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
βραδιάζει
Απιστευτοι τροποι για να υπολογιζετε ποση ποσοτητα φαγητου πρεπει να τρωτε

Επιστήμονες από την Αμερική έχουν ανακαλύψει μια συγκλονιστική μέθοδο απώλειας βάρους.  Φοβούνται για το πόσο εύκολα μπορείτε να κάψετε 8...

Close