5 Σημαδια πως εχετε βρει την αδελφη ψυχη σας

μυαλά

Τι ακριβώς εννοούμε με τον όρο «αδελφή ψυχή»; Αν πιστέψουμε τους συνδαιτημόνες του πλατωνικού Συμποσίου, οι άνθρωποι παλιά –πολύ πολύ παλιά– είχαν τέσσερα πόδια, τέσσερα χέρια και ένα κεφάλι με δύο πρόσωπα. Μέχρι που ο Δίας φοβήθηκε ότι αυτοί οι άνθρωποι θα έφταναν να κατακτήσουν τον θεϊκό του θρόνο, κι έτσι τους χώρισε στη μέση, καταδικάζοντάς τους να ψάχνουν εναγωνίως το άλλο τους μισό για μια ολόκληρη ζωή –ή και για περισσότερες, αν βάλουμε και τις ανατολικές παραδόσεις στην εξίσωση.

Το κατά πόσο ισχύει ή όχι η θεωρία που θέλει το «άλλο μας μισό» να ζει κάπου στον πλανήτη (και πόσο τρομακτικά λίγες μοιάζουν οι πιθανότητες να συμπέσουμε κάποια στιγμή στην ίδια πόλη, αν αυτό ισχύει) εξαρτάται μόνο από το αν την πιστεύετε ή όχι. Αν εμπίπτετε στην πρώτη κατηγορία, έχουμε μερικά σημάδια τα οποία –σύμφωνα με τους οπαδούς της– αποδεικνύουν ότι ο/η σύντροφός σας είναι όντως «το άλλο σας μισό» και μπορείτε να σταματήσετε το ψάξιμο. Αν, πάλι, ανήκετε στους αμφισβητίες της παραπάνω θεωρίας, οι ενδείξεις που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν απλώς να καταλάβετε τι εννοούν εκείνοι «οι άλλοι» όταν μιλούν για «αδελφή ψυχή».

Καταλαβαίνεστε απόλυτα: Το να ολοκληρώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου είναι κάτι που μπορεί να σας συμβαίνει με τον καλύτερό σας φίλο, ή με όποιον πολύ κοντινό σας άνθρωπο περνάτε πολύ χρόνο μαζί. Όταν, όμως, συμβαίνει με τον/ στην σύντροφό σας, αυτή η «αλληλοσυμπλήρωση» είναι σημάδι ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό.

Ερωτεύεστε τα ελαττώματά του/της:…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
άντρας
Οι αντιδρασεις των ζωδιων στον πυρετο και τις ιωσεις

Τα ζώδια στο κρεβάτι… …Και δυστυχώς όχι για καλό σκοπό. Με τόσα μικρόβια ολόγυρα, είναι αναπόφευκτο να την πάθεις, αλλά...

Close