16 σημάδια ότι σ’ έχει ερωτευτεί

protiepilogi

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, πριν αρχίσουμε κυνήγι φαντασμάτων. Όταν κάποιος σε θέλει πραγματικά στο λέει. Με κάθε ευκαιρία. Αν ωστόσο δεν μπορεί να το εκφράσει ελεύθερα και με σαφήνεια, τύπου «Σε θέλω, δεν αντέχω, πεθαίνω, λιώνω για σένα, είμαι ερωτευμένος πώς-το-λένε» εξαιτίας περίεργων συνθηκών ή συνεσταλμένου χαρακτήρα, υπάρχουν κάποια σημάδια που θα σε βοηθήσουν να τον αποκωδικοποιήσεις. Πριν τον πάρεις έξαλλη τηλέφωνο να του τα σούρεις που δε σ’αγαπάει και σε κοροϊδεύει, θυμήσου ότι δεν ισχύει για όλους, παντού υπάρχουν εξαιρέσεις. Ωραία; Σε θέλω ψύχραιμη. Πάμε.

1. Οπτική επαφή

Οι περισσότεροι άντρες όταν δεν ενδιαφέρονται για κάτι/κάποιον, κοιτούν αλλού. Αν βρεθείς να κοιτάζεις έναν άντρα για αρκετό καιρό θα συνειδητοποιήσεις πως όταν αρχίσει να αποφεύγει οπτική επαφή μαζί σου, τότε έχεις χάσει το παιχνίδι. Αν ο αγαπημένος σου όμως σε κοιτάζει σχέδον πάντα στα μάτια τότε έχεις ήδη ένα σιγουράκι για το τι νιώθει για σένα.

2. Ουσιώδες ενδιαφέρον

Αν ο καλός σου προσπαθεί να σε γνωρίσει καλύτερα ρωτώντας για σένα, τις επιθυμίες, τα όνειρα και τα μυστικά σου, προφανώς και τον ενδιαφέρεις. Κανείς δεν προσπαθεί να εμβαθύνει τη γνωριμία του με κάποιον αν του είναι αδιάφορος.

3. Αγκαλιές

Όπως θα έχεις παρατηρήσει, δεν είναι όλοι αγκαλίτσες. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως αν δεν σε αγκαλιάζει συνέχεια δεν σε θέλει. Γενικότερα οι άντρες όμως τείνουν να γίνονται πιο τρυφεροί και διαχυτικοί με κάποια που συνδέονται συναισθηματικά.

4. Σωματική επαφή

Παλιό και απόλυτα έγκυρο στοιχείο για το αν ο άλλος ελκύεται από σένα: επιδιώκει συχνά σωματική επαφή μαζί σου σε ανύποπτες στιγμές. Ένα άγγιγμα στο πίσω μέρος του λαιμού, στον καρπό του χεριού ή τα μαλλιά είναι πολλά περισσότερα από τυχαία αγγίγματα. Είναι κινήσεις που φανερώνουν ότι επιδιώκει μαζί σου μεγαλύτερη οικειότητα. Μάντεψε γιατί.

5. Σε γνωρίζει στους φίλους του…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
kilaxaxaxa
Προβλέψεις για το 2016 για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ Το άρωμα της χρονιάς: Η συλλογή των εμπειριών απο τα προηγούμενα χρόνια, τωρα σας βοηθάει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο...

Close