15 πράγματα που… ξενερώνουν μια γυναίκα

απιστευτο

Ε, εσύ εκεί, ο άντρας που αδειάζεις επάνω σου την aftershave κολώνια και βάζεις ακόμα ένα ουίσκι για να ηρεμήσεις τα νεύρα σου για το επερχόμενο ραντεβού. Σταμάτα!

Εάν θέλεις να εντυπωσιάσεις μία γυναίκα, είσαι ήδη έτοιμος να το καταφέρεις με δύο από τους χειρότερους τρόπους που υπάρχουν.
Διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποια άλλα πράγματα θα την κάνουν να «ξενερώσει» και δεν θα έχεις την παραμικρή ευκαιρία για ένα δεύτερο ραντεβού.

1. Σώμα που μυρίζει άσχημα
Ο ιδρώτας μπορεί να είναι κάτι ανθρώπινο, αλλά το σαπούνι είναι κάτι θεϊκό. Όσο όμορφος ή έξυπνος κι αν είστε, εάν μυρίζετε άσχημα θα απωθήσετε οποιαδήποτε γυναίκα μακριά από την δυσωδία. Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας πως το «άρωμα» που αναδύει από τους αδένες είναι κάτι «αντρικό».
Δεν είναι αντρικό, είναι απαίσιο και μπορεί να παρατείνει την παρθενιά σας για μία ολόκληρη ζωή.

2. Δόντια που λείπουν
Τα μάτια σας συναντούν εκείνης κατά μήκος στο γεμάτο κόσμο δωμάτιο. Τσεκάρει τα γαλάζια μάτια σας, το μαλλί αλά Ρόμπερτ Πάτινσον, τα ερωτικά ζυγωματικά σας… και τα μεγάλα μαύρα κενά εκεί που θα έπρεπε να έχετε δόντια. Εάν θέλετε να έχετε υψηλά ποσοστό επιτυχίας στα ραντεβού, προσπαθήστε να διατηρείτε τα δόντια σας καθαρά και αστραφτερά.
Ωστόσο, μην δοκιμάσετε τίποτα πέρα της ανθρώπινης λογικής. Τα χρυσά δόντια και το υπερβολικό λευκαντικό, διώχνουν μακριά τις γυναίκες. Ο Σάιμον Κάουελ μοιάζει λες και έχει πιει ένα τενεκέ από Dulux.

3. Βωμολοχίες…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>