Τι σημαίνει κάθε είδους φιλιού για τη σχέση σας

φιλί

Η Ινγκριντ Μπέργκμαν είχε πει κάποτε πως «Το φιλί είναι ένα όμορφο κόλπο σχεδιασμένο από τη φύση για να σταματήσει η ομιλία, όταν οι λέξεις γίνονται περιττές».

Το φιλί είναι μια απίστευτη εμπειρία όταν υπάρχει ο σωστός άνθρωπος. Τότε γίνεται μια συναρπαστική και μαγική στιγμή ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

«Το φιλί είναι τόσο σημαντικό όσο και τα μακροπρόθεσμα ομόλογα. Βοηθά στη διατήρηση μια σχέσης», λέει η συγγραφέας του βιβλίου «Η επιστήμη του φιλιού: Τι λένε τα χείλη μας» (The Science of Kissing: What Our Lips Are Telling Us).

Τι σημαίνει, όμως, κάθε τύπος φιλιού σε μια σχέση;

Φιλί στο μάγουλο

Το φιλί στο μάγουλο δείχνει ότι κάποιος μας αρέσει. Σχετίζεται με την φιλία και την αγάπη. Αυτός που κάνει την κίνηση έχει ρομαντικά αισθήματα για τον άλλον. Πρόκειται για αληθινή αγάπη και μεταφορά του μηνύματος «εγώ σε αγαπώ». Σε μια μακροχρόνια σχέση μπορεί να δείχνει πως κάτω απ” όλα εξακολουθεί να υπάρχει η φιλία.

Το γαλλικό φιλί

Σε αυτό το φιλί όλα σχετίζονται με την επιθυμία να μάθε κανείς τον άλλο ακόμα περισσότερο. Κάθε πρόσωπο χρησιμοποιεί τη γλώσσα για να εξερευνήσει τις εσωτερικές διεργασίες του άλλου. Ολα είναι γύρω από την εξερεύνηση τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά.

Το φιλί σε ένα μόνο χείλος…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
επηρεαζω
Ερωτεύτηκες; Τι πρέπει να κάνεις για να μην… ξενερώσει

Για να κρατήσεις ζωντανό τον έρωτα, το θέμα δεν είναι μόνο να ξέρεις τι να κάνεις αλλά και, εξίσου σημαντικό,...

Close