Πώς θα τον κάνεις να «κολλήσει» μαζί σου

προφιλ

Τα do’s και τα dont’s που πρέπει να ακολουθήσεις πιστά

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είναι μερικές γυναίκες που τα καταφέρνουν χωρίς καν να προσπαθήσουν. Βέβαια, ας μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι μερικοί άντρες είναι φτιαγμένοι έτσι, έχοντας ενσωματωμένο αυτό το καλό το DNA που τους προσθέτει εκτός των άλλων επιθετικών προσδιορισμών και τους εξής όπως «ώριμος», «πιστός», «σοβαρός» και άλλα παρόμοια.

Τι γίνεται στην περίπτωση όμως που ο δικός σου δεν συνοδεύεται από τέτοια επίθετα; Δεν δείχνει σημάδια ότι οδεύει προς το μονοπάτι με την ταμπέλα «σοβαρό» αλλά αντ’ αυτών πετάει διαρκώς στα σύννεφα, σιγοτραγουδάει το «Είμαι άστατος πολύ» και μέρα παρά μέρα χάνεται με αποτέλεσμα εσύ να φρικάρεις;

Θέλεις να τον κάνεις με απλά λόγια να «κολλήσει» μαζί σου; Ορίστε μερικά απλά βήματα για να το πετύχεις:

Κράτα το μέτρο
Φρόντισε να είσαι εγκρατής σε ότι έχει να κάνει με την υπερέκθεση, ξεκινώντας από τα social media και συνεχίζοντας με τα τόσο αγαπημένα μας μηνύματα και sms. Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα εσύ η πρώτη που θα στείλεις. Φυσικά, αυτό συνεπάγεται ότι δεν χρειάζεται να απαντάς αμέσως, πριν ακόμα ολοκληρώσεις την ανάγνωση ενός μηνύματος. Όταν το κάνεις, φρόντισε να είσαι λακωνική στις απαντήσεις σου, χωρίς αυτές να είναι ελλειπείς (μην καταλήξετε μετά να έχετε και πρόβλημα συνεννόησης) ενώ απόφυγε τα πολλά emoticons και τις αστείες φατσούλες – είσαι ένα ώριμο πλάσμα κατά τα άλλα που πάνω από όλα που ξέρεις τι θέλεις. Όσον αφορά τα social media, επειδή η συζήτηση που πρόκειται να ανοίξω είναι μεγάλη, θα αρκεστώ σε ετούτο: δεν είναι κακό να είσαι ενεργός με τα μέσα δικτύωσης, όμως μην ξεχνάς ότι την δημόσια εικόνα σου παρακολουθούν άλλοι τόσοι «φίλοι» σου και όχι μόνο αυτός, γι’ αυτό η συνετή ανάρτηση δεν αφορά μόνο την εικόνα που θέλεις να σχηματίσει αυτός για εσένα αλλά αυτή που θέλεις εσύ να παρουσιάσεις εν γένει.

Ο έρωτας περνάει από το κρεβάτι
Δεν σου ζήτησε κανείς να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου και να γίνεις μια άλλη Ana των 50 Αποχρώσεων του Γκρι. Όμως ο σεξουαλικός τομέας παίζει μεγάλο ρόλο στο μυαλό, την καρδιά αλλά και το παντελόνι κάθε άντρα. Στο σημείο αυτό πρέπει να απενοχοποιήσεις το σκεπτικό ότι είναι κακό ένας άντρας να σε ποθεί σεξουαλικά, ωστόσο, κανείς δεν είπε ότι πρέπει να μετατραπείς σε ένα σε σκεύος ηδονής μέσα στα χέρια ενός άντρα που δεν σου δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό. Το χάσμα μεταξύ τους είναι τεράστιο. Τι μπορείς να κάνεις για να σε ποθεί χρησιμοποιώντας αυτά τα αθέμιτα, αν θέλεις, μέσα; Αιφνιδίασέ τον. Πήγαινε στο σπίτι του και ζήτησέ του από το πρώτο λεπτό να δοκιμάσετε νέες στάσεις στο σεξ αφήνοντάς τον μερικές φορές να έχει αυτός τον επάνω χέρι. Στην επόμενη συνάντησή σας, όμως, εσύ θα φοράς ένα εφαρμοστό ταγιέρ με διάφανο τοπ, και έπειτα από το δικό του αίτημα να κάνετε σεξ εσύ θα χρησιμοποιήσεις την δικαιολογία ότι νιώθεις λίγο κουρασμένη από τη γυμναστική και δεν θα επιθυμούσες να κάνεις μιας και δεν θα είσαι τόσο αποδοτική όσο θα ήθελες. Τόμπολα!

Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
καλοκαιρι
Φθινόπωρο 2015: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η εποχή των ευθυνών και των υποχρεώσεων είναι εδώ, το φθινόπωρο έχει κάνει την είσοδό του και επιβάλει ακόμα και...

Close