Με ποια ζώδια δεν πρέπει να κάνετε σχέση ποτέ

95

Κριός
Με Καρκίνο: Οι Κριοί αναζητούν την περιπέτεια, ξέρουν τι θέλουν και δεν φοβούνται να το διεκδικήσουν. Ο Καρκίνος είναι το άκρως αντίθετο: είναι ευαίσθητος εκεί που ο Κριός είναι κατηγορηματικός. Κουράζει με την κυκλοθυμία και την τελειομανία του. Θα χρειαστείτε τεράστια υπομονή για να παραμείνετε μαζί.
Με Αιγόκερω: Ο Κριός κινείται γρήγορα – στα μάτια του Αιγόκερου φαίνεται σαν κάποιος που ρισκάρει τα πάντα. Ο Αιγόκερως είναι η ήρεμη δύναμη της όλης υπόθεσης. Θα πρέπει να παλέψουν σκληρά για να ταιριάξουν, αλλά άμα τα καταφέρουν θα μάθουν πράγματα που κανείς τους δεν θα μπορούσε να ανακαλύψει χώρια.

Tαύρος
Με Λέων: Και οι δύο, όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους δύσκολα αλλάζουν γνώμη. Γι’ αυτό οι διαφωνίες τους είναι πολύ έντονες. Και οι δύο πιστεύουν ότι η άποψή τους η μόνη σωστή.
Με Υδροχόο: Ο μοντέρνος Υδροχόος θα βρει βαρετή την αφοσίωση του Ταύρου στην καθημερινή του ρουτίνα. Ο Ταύρος θα τον βρει συναρπαστικό. Για αυτό και ενδέχεται να υπάρξει σύγχυση στην προσπάθεια του Ταύρου να συμβαδίσει με τις προοδευτικές τακτικές του συντρόφου του.

Δίδυμοι…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
tama
Πώς μπορεί να χάσει κιλά το κάθε ζώδιο;

Όλα τα μυστικά για το πως καταφέρνει κάθε ζώδιο να χάσει κιλά... Το πάχος αφορά όλους μας ανεξαιρέτως. Δίαιτα και...

Close