Θωρακισμενη Mercedes !!!

liapis

Εγώ δεν ονειρεύτηκα ποτές. Πιθανόν ούτε κι εσύ φίλε αναγνώστη. Ο πρώην υπουργός μεταφορών όμως Κος Λιάπης μάλλον την έβλεπε στον ύπνο του κάθε βράδυ από μικρό παιδί. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι παρόλο που είχε παραδώσει πινακίδες (πιθανόν γιατί δεν μπορούσε να συντηρήσει τέτοιο όχημα με την φορολογία που ο ίδιος και οι όμοιοι του επιβάλλουν στα αυτοκίνητα – άλλωστε τι παίρνει κι αυτός ο καψερός;; Ψίχουλα) κυκλοφορούσε το πολυτελές όχημά του με πλαστές!! Το ότι το κυκλοφορούσε και ανασφάλιστο φτάνει να καταντάει μέχρι και… λογικό, εφόσον ένα όχημα με παραδομένες πινακίδες είναι ένα όχημα ανύπαρκτο για το κράτος.

Ο Κος Λιάπης, με το μεγάλο βιογραφικό και το όνομα βαρύ σαν ιστορία (βγαλμένη από κακόγουστο κόμιξ, όπως υποθέτω θα λένε οι ιστορικοί μετά από κάποια χρόνια) δεν με εκπλήσσει. Δυστυχώς η φαιδρότητα, η απληστία και η ατιμία του ελληνικού κοινοβουλίου έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που δύσκολα πια σοκάρουν. Είναι από μόνος του το ένα τριακοσιοστό ενός τέρατος που το μόνο που ξέρει να κάνει τα τελευταία χρόνια είναι να τρέφεται με το αίμα ενός άλλου οργανισμού, οι αποθήκες του οποίου μοιάζουν να είναι ανεξάντλητες: του Πολίτη.

Τυγχάνει να εργάζομαι σε ασφαλιστικό πρακτορείο, οπότε μπορώ να γνωρίζω…

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>