Σε ποια ζώδια αρέσουν οι εκπλήξεις; Πώς αντιδρούν οι 12 εκπρόσωποι και πώς να σώσετε την κατάσταση

φλας

Μη θεωρείτε δεδομένο ότι σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού αρέσουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Mερικοί δεν αισθάνονται άνετα όταν κάτι ή κάποιος τους αιφνιδιάζει, έστω και με καλό σκοπό. Πριν εμφανιστείτε απροειδοποίητα σκεφτείτε λίγο με τι ζώδιο έχετε να κάνετε.

ΚΡΙΟΣ

Για τον Κριό η έκπληξη είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Όχι μόνο οι εκπλήξεις που μπορεί να του κάνετε θα εκτιμούνται δεόντως, αλλά θα πρέπει να έχετε και ένα ανεξάντλητο απόθεμα εμπνεύσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφήστε το καλύτερα. Εκεί που θα ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και θα βρεθεί μπροστά στην έκπληξη, θα δείτε τον Ταύρο να παγώνει! Το χαμόγελο και οι αμήχανες δηλώσεις ικανοποίησης θα έρθουν καθυστερημένα . Το θέμα είναι εσείς να μην απογοητεύεστε. Δεν σημαίνει ακριβώς ότι δεν χάρηκε και δεν το εκτίμησε, απλώς δεν έπρεπε να τον αιφνιδιάσετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
αναμνήσεις
10 σημάδια ότι του αρέσεις!

Είσαι ερωτευμένη μαζί του, αλλά δεν ξέρεις το πως αισθάνεται εκείνος για εσένα; Δεν μπορείς να τον ψυχολογήσεις; Πάντα στην...

Close