5 μυστικά για πετυχημένο φλερτ

κλαρισιντ

Το καλοκαιράκι , στην ακρογιαλιά και όχι , θα βρείτε σίγουρα λίγο χρόνο για να φλερτάρετε. Είναι άλλωστε η πιο κατάλληλη εποχή : ζέστη , ήλιος , θάλασσα , νησιά συνθέτουν ένα καταπληκτικό ντεκόρ για να ερωτευτείτε και να κάνετε και τους γύρω σας να σας ερωτευτούν! Το φλερτ δεν είναι δύσκολο αρκεί να χρησιμοποιήσετε κοινή λογική δείχνοντας στον / στην άμεσα ενδιαφερόμενο / η ότι είστε διαθέσιμος /η και ότι ενδιαφέρεστε! Ας περάσουμε λοιπόν στην θεωρία!

Να είστε ειλικρινείς!
Εάν πρόκειται να φλερτάρετε πρέπει πραγματικά να το αισθάνεστε , να σας βγαίνει αυθόρμητα! Και οι άντρες αλλά κυρίως οι γυναίκες μπορούν να ξεχωρίσουν από χιλιόμετρα μακριά το ψεύτικο- προσποιητό φλερτ. Εάν αισθάνεστε ανασφαλείς για τις ικανότητες σας στο φλερτ , προσπαθήστε να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και συμπεριφερθείτε με όσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά μπορείτε να επιδείξετε. Εάν πρόκειται να πείτε ένα κομπλιμέντο , διαλέξτε κάτι που να είναι αληθινό. Να εννοείτε αυτά που λετε και τότε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Χαμόγελο!…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>