12 πραγματα για τα οποια πρεπει να ευχαριστουμε τα μεγαλυτερα αδερφια μας!

soi

Εάν έχεις μεγαλύτερο/η αδερφό/ή, σίγουρα όταν θα ήσουν μικρός/ή θα σου την έσπαγε ό,τι κι αν έκανε, όμως τώρα τον/την αγαπάς όσο κανέναν/καμία άλλο/η και δεν πρέπει να ξεχνάς να τον/την ευχαριστείς για τα παρακάτω:

…για κάθε φορά που σε κορόιδευε κι έκανε πλάκα μαζί σου κι ενώ εκνευριζόσουν, τελικά σ’ έκανε να καταλάβεις πως για να αποκτήσεις αίσθηση του χιούμορ πρέπει να μάθεις να γελάς με τον εαυτό σου και να αυτοσαρκάζεσαι.

…για κάθε φορά που ερχόταν να κοιμηθεί μαζί σου, όταν κοιμόσουν μόνος/η και φοβόσουν το σκοτάδι ή έβλεπες κάποιο άσχημο όνειρο.

…για κάθε φορά που σε κάλυπτε στους γονείς σας κι έπαιρνε όλο το φταίξιμο πάνω του/της, επειδή ήσουν ο/η μικρότερος/η και δεν ήθελε να σε βάλουν τιμωρία.

…που πίστεψε και πιστεύει στα όνειρα σου και τα υποστηρίζει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί. Κι όταν σε βλέπει απογοητευμένο/η έτοιμο/η να τα παρατήσει, είναι ο πρώτος/η που σου υπενθυμίζει τους στόχους σου και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις.

…εκτός από αδερφός/ή ήταν κι ο πρώτος/η φίλος/η που είχες στη ζωή σου κι ένας/μια από τους καλύτερους φίλους που θα είχες ποτέ.

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>