10 φορές που σου δείχνει ότι σ’ αγαπάει χωρίς να το λέει

λουλούδια

Μήπως δεν έχεις τελικά ανάγκη να ακούσεις αυτές τις πολυπόθητες δυο λέξεις από το στόμα του;
Αν έχεις ζήσει μια σχέση, τότε θα ξέρεις πόσο δύσκολο είναι μερικές φορές να πεις για πρώτη φορά ”σ’ αγαπώ”. Ειδικά αν ο άλλος δεν το έχει ξεστομίσει καν κι εσύ θες τόσο να του το πεις, αλλά κάτι σε κρατάει πίσω.
Αυτό το κάτι είναι τις περισσότερες φορές απόλυτα φυσιολογικό: είτε πρόκειται για τον φόβο του να μην πάρεις την απάντηση που περιμένεις, είτε απλά ενώ θες τόσο να πεις πώς νιώθεις, κωλύεσαι παράλληλα να δεσμευτείς από τόσο νωρίς και για όλα τα μεγάλα πράγματα που συνδέονται με την τεράστια έννοια που κρύβει το ”σ’ αγαπώ”.

Και πολύ καλά κάνεις, αφού συχνά το ερωτευμένο μυαλό μπορεί να μπλέξει τον ενθουσιασμό με την αγάπη και άπαξ και ”πάρεις στο λαιμό σου” έναν άνθρωπο επειδή υπερεκτιμάς τα συναισθήματά σου, δεν υπάρχει γυρισμός.

Είναι όμως αρκετές οι φορές που διστάζεις κι εσύ η ίδια να μιλήσεις, επειδή περιμένεις τον άλλον να κάνει το πρώτο βήμα. Το ότι δεν σου λέει όσα νιώθει, δε σημαίνει ότι δε σε θέλει. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να προσέξεις τις κινήσεις του. Οι πράξεις πολλές φορές μιλούν περισσότερο από τις λέξεις.

1. Θέλει να μιλάτε συνέχεια

Βρίσκει τις πιο ηλίθιες, αλλά χαριτωμένες αφορμές για να σου μιλάει. Όταν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, φροντίζει να το δείχνει χωρίς απαραίτητα να το λέει και κατά λέξη. ”Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι”. Ποια θα το εκτιμούσε; Καμία! Ενώ το ”είδα ένα ζευγάρι παπούτσια που πιστεύω πως θα σου αρέσει”, κάπως καλύτερο έτσι; Γλυκό, χαριτωμένο και δείχνει ότι σε σκέφτεται με το παραμικρό.

2. Σε προσέχει και σε φροντίζει

Από το να σε σκεπάσει το βράδυ, μέχρι το να σου πιάσει το χέρι όταν πάτε να περάσετε το δρόμο. Μπορεί απλά να σου πει κάτι όπως ”κουράστηκες σήμερα, καλύτερα να ξαπλώσεις νωρίς”, ή να σου φέρει τις βιταμίνες που χρειάζεσαι όταν δεν είσαι στα καλύτερά σου. Όπως και να χει, θέλει να είσαι καλά (και για να είσαι μαζί του).

3. Θυμάται τις πιο απίθανες λεπτομέρειες…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>