10 σημαδια πως ενας αντρας σε φλερταρει

noiazetai

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν ο συμπαθητικός τύπος απέναντί σας, σας φλερτάρει; H μήπως κοιτάζει επίμονα το σπυράκι που βγάλατε πάνω από τα χείλη; Αν είστε από τις γυναίκες που δυσκολεύεστε να αντιληφθείτε το φλερτ, τότε σίγουρα πρέπει να διαβάσετε αυτό το κείμενο.   Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα (σχεδόν) αν κάποιος ενδιαφέρεται για σας. Και αν σας είναι δύσκολο να διαβάσετε τη γλώσσα του σώματος, ίσως σας βοηθήσει να ξεκινήσετε από κάπου.

1.Χαμόγελο

Ένα όμορφο χαμόγελο είναι ένα καλό σημάδι όταν μιλάμε για φλερτ και ένα σιγουράκι ότι ο άνδρας απέναντί σας, δείχνει ενδιαφέρον. Αν παρατηρήσετε ότι σας χαμογελά, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να του αρέσετε και να θέλει να σας πλησιάσει. Ίσως να είναι ντροπαλός, οπότε θα πρέπει να του δώσετε εσείς την ευκαιρία να έρθει κοντά σας, ανταποδίδοντας το χαμόγελο (εάν φυσικά αρέσει και σε σας).

2.Κοκκίνισμα

Ίσως μπορείτε να αντιληφθείτε ότι είναι δύσκολο να φλερτάρουν μαζί σας οι ντροπαλοί άνδρες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγετε έναν τέτοιου είδους άνθρωπο. Αν παρατηρήσετε ότι ένας άντρας κοκκινίζει όταν είναι γύρω σας, αυτό είναι ένα από τα πιο εμφανή σημάδια ότι προσπαθεί να φλερτάρει μαζί σας. Το κοκκίνισμα είναι μια σωματική λειτουργία, που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και αν κοκκινίζει, σίγουρα θα του αρέσετε.

3.Οπτική επαφή…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
ksina
Οι ενδειξεις οτι ειστε «πλασμενοι ο ενας για τον αλλον»!

Δες στη λίστα που ακολουθεί τις 10 ενδείξεις ότι ταιριάζετε απόλυτα. Ουσιαστικά είναι οι αποδείξεις ότι εσείς οι δύο είστε...

Close