10 σημάδια ότι του αρέσεις!

αναμνήσεις

Είσαι ερωτευμένη μαζί του, αλλά δεν ξέρεις το πως αισθάνεται εκείνος για εσένα; Δεν μπορείς να τον ψυχολογήσεις; Πάντα στην αρχή όταν νιώθεις ερωτευμένη και ο άλλος δεν σου έχει ξεκαθαρίσει κάτι, προσπαθείς να τον ψυχολογήσεις, από τις κινήσεις του αλλά και τα λεγόμενα του. Το θέμα όμως είναι ότι πολλές φορές βλέπεις αυτά που θα ήθελες να δεις.

Ποια είναι όμως τα 10 βασικότερα σημάδια ότι του αρέσεις;

Πώς να καταλάβεις αν του αρέσεις

1. Έρχεται για εσένα

Όταν τον καλείς σε εξόδους και δεν λέει ποτέ όχι, είναι ένα καλό σημάδι για να καταλάβεις το ενδιαφέρον του. Ακόμη και αν είναι party animal, δεν είναι το ίδιο. Όταν ένας άντρας ακολουθεί παντού μια κοπέλα, ε μάλλον κάτι παίζει.

2. Συμπεριφέρεται κάπως διαφορετικά

Παρατήρησε τις κινήσεις του, όταν βρίσκεται μόνο με τους φίλους του και σύγκρινε την συμπεριφορά του, με αυτή που έχει όταν είσαι και εσύ στην παρέα. Αν ενδιαφέρεται για εσένα, θα δεις ότι θα είναι πιο νευρικός, ντροπαλός, συζητήσιμος και ήρεμος απ’ ότι είναι με την παρέα του. Από την άλλη μπορεί να προσπαθεί να δείξει ότι είναι cool, με το να είναι αστείος.

3. Κάνει πολλές ερωτήσεις…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>