Τι πρεπει να κανεις οταν νιωθεις οτι ολα σου πηγαινουν στραβα…

saltaro

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ…
Η Life Coach – Strategic Interventionist, Μαρέα Λαουτάρη Δεληγιάννη, σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που σε ταλαιπωρούν, σου δείχνει τον τρόπο, το σκεπτικό που πρέπει να ακολουθήσεις για να μην “γκρεμιστείς”, αλλά να “απογειωθείς”…

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ!
To πόσο δυνατοί αισθανόμαστε στη ζωή εξαρτάται από την ερμηνεία που δίνουμε στα γεγονότα που μας συμβαίνουν καθημερινά.

Τα γεγονότα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν «καλά» ή «κακά», είναι απλά πράγματα και καταστάσεις που συμβαίνουν σε όλους μας. Εκείνο που χαρακτηρίζει το γεγονός είναι η ερμηνεία που δίνουμε σε αυτό που συμβαίνει και άλλες φορές μας κάνει να αισθανόμαστε δυνατοί ενώ άλλες φορές μας γεμίζει άγχος και δυστυχία.

Ένα απλό παράδειγμα που έχει συμβεί σε όλους μας είναι να χωρίσουμε από τον σύντροφό μας. Η ερμηνεία που δίνει κάποιος στο γεγονός μπορεί να είναι: «Με χώρισε γιατί δεν άξιζα» ενώ κάποιος άλλος θα μπορούσε να σκεφτεί: «Ευτυχώς που χωρίσαμε τώρα και δεν έχασα άλλα δυο χρόνια από τη ζωή μου!».

Και οι δυο ερμηνείες είναι σωστές όμως είναι σαφές ότι η μία θα μας κάνει να αισθανθούμε ότι κάτι σπουδαίο χάσαμε ενώ η δεύτερη θα μας κάνει να αισθανθούμε δυνατοί.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ;…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>