Τι αποκαλυπτει για τη σχεση σας ο τροπος που κοιμαστε;

κρεβάτι

Πολλές και διαφορετικές οι συνήθειες των ζευγαριών στον ύπνο. Από το πώς κοιμάται ένα ζευγάρι, φαίνεται η διάρκεια της σχέσης, αλλά και η αγάπη και η τρυφερότητα.Μία αλυσίδα ξενοδοχείων η Travelodge, έκανε μία πρωτότυπη έρευνα ανάμεσα σε 2.000 ζευγάρια για τον τρόπο που κοιμούνται μαζί.

«Η γλώσσα του σώματος δεν είναι προσποιητή στη διάρκεια του ύπνου και μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τις σχέσεις», δήλωσε η δρ Κορίν Σουϊτ, ψυχολόγος σχέσεων από το Λονδίνο, η οποία εξηγεί τι σημαίνουν οι διάφορες στάσεις ύπνου:

- Πλάτη με πλάτη, χωρίς επαφή. Αυτή τη στάση την προτιμά το 33% των ερωτηθέντων ζευγαριών. Είναι συνδεδεμένα αλλά αρκετά ανεξάρτητα και αποδέχονται ο ένας τις συνήθειες του άλλου στον ύπνο.

- Πλάτη με πλάτη, με επαφή. Την προτιμά το 21% των συμμετεχόντων στην έρευνα. Τα ζευγάρια αυτά είναι άνετα, στενά συνδεδεμένα μεταξύ τους, ενώ αυτή τη στάση ύπνου την προτιμούν και όσοι έχουν νέα σχέση.

-Η γυναίκα έχει γυρισμένη την πλάτη στον άντρα…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
μου λείπεις
5 μηνυματα που δεν πρεπει να του στειλεις Π-ο-τ-ε !

Υποψιαζόμαστε ότι δεν μπορείς να κρατηθείς. Υποψιαζόμαστε ακόμη ότι τον θες τόσο που μόνο που σκέφτεσαιείναιπως θα τουπιάσεις διαδικτυακή συζήτηση...

Close