Σημαντικα tips για το πρωτο σου τατουαζ

948

Ένα τατουάζ είναι μια απόφαση που θα ζείς για πάντα μαζί της, οπότε καλό είναι να μάθεις μερικές συμβουλές για την πρώτη φορά πριν να κάτσεις στην καρέκλα του πόνου! Όταν έκλεισα τα 18, έκλεισα ένα ραντεβού για να κάνω το πρώτο μου τατουάζ, και σχεδόν έξι χρόνια αργότερα, ακόμα δεν το μετανιώνω. Και αυτό γιατί έκανα την έρευνά μου, και έμαθα όσα περισσότερα μπορούσα.  Για να μην φτάσεις λοιπόν στο σημείο να το μετανιώσεις αργότερα στην ζωή σου, διάβασε παρακάτω τις πιο σημαντικές συμβουλές για το πρώτο σου τατουάζ!

1. Ψάξε καλά το τατουατζίδικο που θα το κάνεις
Παρ’όλο που η αυθόρμητη διαδρομή για να κάνεις το πρώτο σου τατουάζ φαίνεται σαν μια καλή ιστορία για να διηγείσαι αργότερα, θα πρέπει να κάνεις την έρευνά σου πριν κλείσεις το ραντεβού σου. Αυτή είναι μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές για το πρώτο τατουάζ, διότι το λάθος τατουατζίδικο μπορεί να επηρεάσει τη γενική υγεία σου. Επειδή υπάρχει και μια βελόνα στην όλη διαδικασία, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις επιλέξει ένα μέρος που είναι γνωστό για τη λήψη των κατάλληλων προφυλάξεων για την υγεία για να σας κρατήσει ασφαλή.
Ρώτησε άλλους ανθρώπους που ξέρεις οτι έχουν ήδη τατουάζ για το τί προτείνουν. Ο κάθε καλλιτέχνης έχει μια ειδικότητα, οπότε βρες αυτόν που είναι ο πιο έμπειρος στο στυλ που θέλεις….

2.Ξόδεψε χρόνο να ασχοληθείς με το σχέδιο
Όταν είναι να διαλέξεις το σχέδια του τατουάζ σου, πάρε το χρόνο σου! Δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη για κάτι που θα είναι εκεί για πάντα. Θα παντρευόσουν κάποιον πάνω στην παρορμητικότητα της στιγμής; Ψάξε να βρείς ιδέες σε τατουατζίδικα, σε βιβλία, περιοδικά και το ιντερνετ. Συγκέντρωσε τα αγαπημένα σου και περιόρισέ τα απο εκεί και πέρα.  Άν σκέφτεσαι να προσθέσεις χρώμα, σκέψου τι ταιριάζει καλύτερα με τον τόνο του δέρματός σου. Μπορείς να ρωτήσεις έναν έμπειρο καλλιτέχνη για παραδείγματα των καλύτερων χρωμάτων για το δέρμα σου. Αν το τατουάζ σας σημαίνει κάτι σημαντικό, δεν θα το μετανιώσεις ποτέ.

3. Έλεγξε την ορθογραφία
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απο το να συνειδητοποιήσεις οτι έχεις μια λάθος λέξη στο τατουάζ σου που θα υπάρχει στο σώμα σου για πάντα. Είναι σαν να έχεις κάτι πάνω σου με το οποίο θα γελάνε συνεχώς οι άλλοι, που δείχνει επίσης και τον αναλφαβητισμό σου. Έτσι, βεβαιώσου ότι έχεις ελέγξει την ορθογραφία των λέξεων ξανά και ξανά πριν χτυπήσεις το τατουάζ. Επίσης, να είναι είσαι έξτρα προσεκτική με ό,τι αφορά τα σύμβολα. Βεβαιώσου ότι γνωρίζεις τι ακριβώς σημαίνει το σύμβολο, γιατί μπορεί αυτό που νόμιζες ότι σημαίνει «όμορφη» στα κινέζικα να σημαίνει «γιγάντια καλαμάρια”!…

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>