Σε θέλει; 5 τρόποι που στο δείχνει χωρίς να στο πει

10

Όταν πρωτογνωρίζεις κάποιον και βγαίνεις μαζί του ραντεβού, μία είναι η απορία που σε ξενυχτάει: σε θέλει ή όχι; Σταμάτα να μιλάς με τις φίλες σου στο τηλέφωνο με τις ώρες προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσεις τις πράξεις του και τις λέξεις του γιατί τα πράγματα είναι απλά. Αν σε θέλει σίγουρα θα κάνει ένα από τα παρακάτω πέντε πράγματα:

Σε παίρνει τηλέφωνο. Σκέψου πόσες φορές περίμενες πάνω από το τηλέφωνο για να σε πάρει κάποιος και κάθε φορά που …δεν χτυπούσε, τον δικαιολογούσες. Το καινούριο αγόρι που σε ενδιαφέρει, σε παίρνει τηλέφωνο συχνά. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι ενδιαφέρεται και θέλει να επικοινωνήσει.

Σου γνωρίζει τους φίλους του/την οικογένειά του. Οι άντρες δεν μπαίνουν στη διαδικασία να σου γνωρίσουν αγαπημένα τους άτομα, αν δεν θέλουν να σε κρατήσουν στη ζωή τους ή αν δεν σκέφτονται ένα μέλλον μαζί σου.

Θυμάται ό,τι του έχεις πει…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>