Σε θέλει, δεν σε θέλει ή …σε θέλει στο περίπου;

τολμη

Υπάρχει κάποιος… αλλά δεν ξέρεις. Η συμπεριφορά του δείχνει ότι θέλει… αλλά δεν είσαι και σίγουρη. Μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ή να πάρει ένα τηλέφωνο ή να πει μια γλυκιά κουβέντα ή να σε κοιτάξει κάπως ή να σε αγγίξει κάπως… Κάτι… Κάτι που αρκεί για να φουντώσουν οι ελπίδες σου και η σιγουριά σου ότι ναι, σε θέλει. Και μετά σιωπή… Και μετά τίποτα… Και μετά κρύο… Και μετά ζέστη… Ναι, όχι, ναι, όχι… Τη μία νιώθεις ότι σε θέλει… την άλλη αναρωτιέσαι, την παράλλη απογοητεύεσαι… και ξανά από την αρχή. Δεν κουράστηκες; Κουράστηκες, αλλά και τι να κάνεις; Δεν υπάρχει και κάτι άλλο στον ορίζοντα.

Αυτό είναι. Ο ορίζοντας. Η κούρασή σου. Η ανάγκη σου για μια σχέση χωρίς εμπόδια, χωρίς προσπάθεια, η ανάγκη σου για μια άνευ όρων αγκαλιά που θα σου επιτρέψει να αναστενάξεις αποβάλλοντας από μέσα σου τις τοξίνες που έχουν συσσωρευθεί. Τις τοξίνες των παρελθοντικών απογοητεύσεων, τις διαψεύσεις, τους φόβους, τις ανασφάλειες…

Κι όσο δεν φαίνεται στον ορίζοντα εκείνος με το άλογο που σου έκαναν πλύση εγκεφάλου από όταν γεννήθηκες -παραμύθια, ταινίες κι όνειρα- τόσο τα βάζεις με τον εαυτό σου. Κι όσο τα βάζεις με τον εαυτό σου τόσο γεμίζεις ανασφάλειες. Κι όσο γεμίζεις ανασφάλειες τόσο πιο λάθος επιλογές κάνεις ή απλά συμβιβάζεσαι. Και πέφτεις και θυμώνεις και ξεσπάς… Been there, done that!

ΘΕΛΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ
Καταρχάς, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, πρέπει να ξέρεις πως ο άντρας που θέλει, ο άντρας που πραγματικά θέλει, δεν έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Ναι, η φοβία δέσμευσης υπάρχει, ναι, άντρες δειλοί υπάρχουν, ναι, άντρες που δεν ξέρουν τι θέλουν υπάρχουν, αλλά πίστεψέ με αν πετύχεις άντρα σε τέτοια φάση δεν είναι αυτό που ζητάς. Απλά θα ταλαιπωρηθείς και το πιο πιθανό να χάσεις και ό,τι σου έχει απομείνει από τον εαυτό σου.

Ο άντρας που σε θέλει θα στο δείξει…

1 Σχολιο

  1. elena

    October 4, 2015 at 8:18 pm

    Se auti akrivos ma akrivos tin thesi ime ke yo…den ithela na to dextw alla twra katalava arketa.thanks

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
λουλούδια
10 φορές που σου δείχνει ότι σ’ αγαπάει χωρίς να το λέει

Μήπως δεν έχεις τελικά ανάγκη να ακούσεις αυτές τις πολυπόθητες δυο λέξεις από το στόμα του; Αν έχεις ζήσει μια...

Close