Πονηρες τροφες

happiness

 

kosmhmata

happiness

Όλοι γνωρίζουμε πως τα μύδια είναι αφροδισιακά. Όμως ποιες άλλες τροφές μπορεί να σας κάνουν να…

1. Πορτοκάλια: Μελέτες έχουν αποδείξει τα οφέλη της βιταμίνης C για το αναπαραγωγικό σύστημα. Φτιάξτε τώρα κιόλας ένα χυμό ώστε να πάρετε όσες ποσότητες βιταμίνης C χρειάζεστε.

2. Ελαιόλαδο: Δίνει στο σώμα το «σήμα» να αρχίσει να παράγει τεστοστερόνη, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στις γυναίκες που δυσκολεύονται να φτάσουν στην κορύφωση.

3. Αυγά: Πλούσια σε βιταμίνες Β5 και Β6, τα αυγά κρατούν ψηλά τα επίπεδα των ορμονών. Περιέχουν επίσης πρωτεΐνες, οι οποίες είναι εξαιρετική πηγή ενέργειας.

4. Κόκκινο κρέας: Χάρη στον ψευδάργυρο που περιέχει, επιβραδύνει την παραγωγή προλακτίνης, η οποία είναι υπεύθυνη για το αίσθημα της απόλαυσης μετά τη σεξουαλική πράξη.

5. Πιπεριά: Όσο πιο καυτερές, τόσο το καλύτερο! Οι πιπεριές δίνουν ώθηση στο μεταβολισμό και βελτιώνουν τη ροή του αίματος στα… επίμαχα σημεία.

6. Καρπούζι: Η κιτρουλίνη που περιέχει το καρπούζι δρα σαν ένα φυσικό βιάγκρα! Είναι βέβαια πολύ πιο οικονομικό, γευστικό και δροσερό

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>