Μου πλήγωσες τα αισθήματα! Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις προσβολές;

katalabaino

Τους είπες ή τους έκανες κάτι που τους πείραξε. Θα σου το πουν, θα σε κολλήσουν στον τοίχο, θα σου ψάλλουν τον εξάψαλμο και μετά θα σε συγχωρήσουν; Θα σου το κρατήσουν μανιάτικο; Δεν θα σου το αναφέρουν και εσύ θα πρέπει να μαντέψεις; Θα σου το ανταποδώσουν την πιο κατάλληλη ή, χειρότερα, την πιο ακατάλληλη στιγμή; Να πώς αντιδρούν τα ζώδια στις μικρές και μεγάλες προσβολές, λεκτικές επιθέσεις, προδοσίες της καρδιάς και λοιπές επιδρομές στον συναισθηματικό τους κόσμο.

ΚΡΙΟΣ
Αν φερθείς άστοχα στον Κριό, θα το μετανιώσεις από το πρώτο δευτερόλεπτο. Στα υπόλοιπα δευτερόλεπτα, απλώς θα τρέχεις για να βρεθείς σε απόσταση ασφαλείας. Αυτή είναι η κακή πλευρά. Η καλή είναι ότι, ευτυχώς, του περνάει γρήγορα. Στις περισσότερες περιπτώσεις. Αν δεν του περάσει, θα συγχωρήσει την ειλικρινή σου μεταμέλεια, εφόσον την επιδείξεις πολύ μα πολύ ταπεινά, αναλαμβάνοντας ολοκληρωτικά την ευθύνη. Αν δηλώσεις ότι απορείς πώς σου ήρθε να πεις ή να κάνεις τέτοιο πράγμα, έχεις όλες τις πιθανότητες με το μέρος σου να λήξει εκεί η ιστορία. Μην αποπειραθείς να του αποδώσεις μερίδιο ευθύνης, διότι ως γνωστόν, σε οτιδήποτε, ένας Κριός φταίει από καθόλου έως εντελώς καθόλου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν νομίζεις ότι το είπες, αλλά ο Ταύρος είναι χοντρόπετσος και δεν τον πείραξε, σφάλλεις τα μέγιστα. Αν δεν αντιδράσει, ίσως φταίει ότι δεν είναι πάντα ετοιμόλογος ή δίνει τόπο στην οργή. Αλλά κρατάει τεφτέρι. Και μπορεί τώρα εσύ να ξεθαρρέψεις και να νομίσεις πως σε παίρνει να κάνεις ό,τι θέλεις. Μέχρις ότου να εξαντληθεί η υπομονή του, διότι ο Ταύρος μπορεί να είναι ανεκτικός, αλλά έχει και τα όριά του και ή θα σε πάρει στο κυνήγι ή θα σου τα κάνει όλα λίμπα. Η έκφραση «Ταύρος σε υαλοπωλείο» έχει και μια αστρολογική σημασία. Απλώς, με αυτό το ζώδιο μπορείς να εντρυφήσεις στη φιλοσοφική αλήθεια ότι όλα εδώ πληρώνονται και μάλιστα με τόκο.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
adynamos
Τα ζώδια και οι λάθος επιλογές στον έρωτα

Οι λάθος επιλογές στον έρωτα είναι ένα… προσόν που δεν λείπει από κανέναν. Μερικοί τις κάνουν συστηματικά, άλλοι προσπαθούν να...

Close