Μηπως ειμαι τρελος;;;

notis_despoina

Όταν η ελληνική πίστα τοποθετείται επί της ελληνικής πολιτικής σκηνής, κλαίνε τα παλκοσένικα μαζί με τα έδρανα της βουλής.

Όλα ξεκίνησαν ένα ωραίο πρωί, όπου ο καλλιτέχνης Νότης αποφάσισε να πει την άποψη του για τα ελληνικά πολιτικά δρώμενα. Μάλλον τον έπνιγε μέσα του και θέλησε να την μοιραστεί μαζί μας. Κι είπε ότι είπε.. Και έγινε το σύστριγγλο! Στη συνέχεια η καλλιτέχνης Δέσποινα αποφάσισε ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει στη σκηνή με τον καλλιτέχνη Νότη και δημοσίευσε μια ανακοίνωση όπου μας ενημέρωσε ότι αποχωρεί από το επικείμενο σχήμα που θα παρουσίαζαν από κοινού. Έκτοτε, κάθε μεσημεριανή και πρωινή εκπομπή που σέβεται τον εαυτό της ρωτά να μάθει κάθε τραγουδιστή που σέβεται κι αυτός τον εαυτό του την γνώμη του πάνω στο περί ου ο λόγος σχόλιο και στην απρόσμενη αποχώρηση. Και βρέθηκε το κοινό να παρακολουθεί απόψεις ανθρώπων που μέχρι χτες ούτε άποψη είχαν, ούτε γνώση, ούτε ενασχόληση, ούτε στον ήλιο μοίρα.

Κατά την γνωστή παροιμία, οι γνώμες είναι σαν τις …

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>