Θα είστε μαζί για πάντα; Τσέκαρε τα σημάδια…

μηνυματα

Οι περισσότερες από εμάς μεγάλωσαν με παραμύθια. Μια φορά κι έναν καιρό… ο πρίγκιπας… η πριγκίπισσα… μετά διάφορα εμπόδια μεταξύ τους… και τέλος η αγάπη που νικούσε τα πάντα… και μετά ζούσαν τον έρωτά τους… ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πρότυπο μέσα μας. Η αιώνια αγάπη στοίχειωσε τα “θέλω” μας, τους στόχους μας. Και όλες -λίγο ή πολύ- αναζητούμε εκείνον που θα μείνει μαζί μας νικώντας το χρόνο.

Αν μιλήσουμε για τους γονείς μας, μερικές γενιές πίσω δηλαδή, όλο αυτό μοιάζει εφικτό. Σήμερα όμως; Γίνεται να μιλάμε για το …ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ή πρόκειται για μια ουτοπία που απλά μας ταλαιπωρεί;

Τα έχει; Διάβασε και τσέκαρε αν υπάρχει η πιθανότητα του “για πάντα” στη σχέση σου!

1. “Πρέπει να νοιάζεται όσο νοιάζεσαι εσύ για εκείνον κι ακόμα πιο πολύ”.
Όταν ένας άντρας σου δείχνει το ενδιαφέρον του, όταν νιώθεις ότι σε πονάει, σε υπολογίζει, σε κατανοεί…. δεν πας πουθενά. Μένεις.

2. “Πρέπει να υπολογίζει τα “θέλω” σου και τα “δεν θέλω” σου”.
Αυτό κι αν είναι ένα παράπονο πολλών γυναικών σήμερα που ο εγωισμός έχει εισβάλλει στην καθημερινότητα και ο καθένας υπολογίζει μόνο τις δικές του ανάγκες. Όταν λοιπόν ο σύντροφός σου σέβεται και τις δικές σου επιθυμίες τότε δεν μπορείς παρά να το εκτιμήσεις.

3. “Πρέπει να κρατάει στην μνήμη του όλα όσα σου αρέσουν και με την πρώτη ευκαιρία να σου τα ικανοποιεί ακόμη και αν εκείνη την στιγμή δεν μπορεί να το κάνει ή δεν χρειάζεται να το κάνει. Να θυμάται όμως!”
Υπάρχει καλύτερο από αυτό; Όχι πες…

4. “Πρέπει να βλέπει τα καλά σου και να τα αναγνωρίζει. Να μην βλέπει ελαττώματα μόνο ή και καθόλου”.
Με λίγα λόγια να σε γνωρίζει. Ούτε να υπερβάλλει, αλλά ούτε και να σε μειώνει. Οι κομπλεξισμοί και οι ανταγωνισμοί δεν χωράνε σε μια σχέση που επιδιώκει το “για πάντα”.

5. “Να λέει ευχαριστώ για ό, τι του δίνεις και όχι να το θεωρεί υποχρέωσή σου!”…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
καλυτερος
Μήπως η σχέση σου σε ταλαιπωρεί; 19 σημάδια που πρέπει να τσεκάρεις

Να σε ρωτήσω κάτι; Είσαι ευτυχισμένη; Χαμογελαστή, ανάλαφρη με τη σχέση σου; Νιώθεις πλήρης ή μήπως η συμπεριφορά του συντρόφου...

Close