Απο Δευτερα… Διαιτα!!!

Causes-of-overeating

It’s the most wonderful time of the year!!! Δέκα μέρες που προσπαθούμε να ξεχάσουμε όλα όσα μας απασχολούν τον υπόλοιπο χρόνο, που ψωνίζουμε με ακόρεστη όρεξη για μας και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, οι μέρες της απόλυτης υπερβολής, στα συναισθήματα, στη διακόσμηση του σπιτιού, στη διασκέδαση και κατ’ επέκταση στο φαγητό!

Μελομακάρονα και κουραμπιέδες δεν λείπουν από σχεδόν κανένα σπίτι, το αλκοόλ ρέει άφθονο και τα τραπεζώματα δίνουν και παίρνουν. Το κρέας έχει την τιμητική του, τα ιδιαίτερα πιάτα να το συνοδεύουν, οι απανταχού μαμάδες – γιαγιάδες – μαγείρισσες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ξεσηκώνουν τα τετράδια με τις συνταγές τους, επιδίδονται σε μαραθώνιους προετοιμασιών, εκμεταλλεύονται όλο το οπλοστάσιό τους και λεηλατούν τα στομάχια των προσκεκλημένων τους. Αυτές τις μέρες, εκτός από το στόμα, τρώμε και με το μάτι, κι αυτό το ρημάδι δεν χορταίνει το ίδιο εύκολα.

Ας κάνουμε κι ένα ρύζι, λες να μην …

Icecreamland

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>