Τελειο προσωπο με τη σωστη φροντιδα για καθε ηλικια

πανέμορφη

ομορφιά

Ακόμα βάζεις το ίδιο καθαριστικό που είχες και στα 20; Μήπωςχρησιμοποιείς την κρέμα που εμπιστεύεται τυφλά η μητέρα σου; Ήρθε η ώρανα κάνεις αλλαγές…Αν θέλεις να κάνεις το δέρμα σου να λάμπει ακόμα και με το πέρασμα του χρόνου μπες ΕΔΩ

Αν είσαι 20+ σαν την Emma Watson
Στην ηλικία των 20 τα μόνα προβλήματα του δέρματός σου είναι ίσως ακμή και ανομοιομορφία στο χρώμα του δέρματος από το ήλιο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να προστατεύεις το δέρμα σου βάζοντας αντηλιακό κάθε μέρα στο πρόσωπο, το λαιμό αλλά και τα χέρια σου.

Βήμα1 Καθάρισε το πρόσωπό σου με ένα ήπιο αφρώδες καθαριστικό που δεν θα στεγνώσει το δέρμα σου.
Βήμα2 Κατά τη διάρκεια της ημέρας χρησιμοποίησε μια ελαφριά ενυδατική με SPF.
Βήμα3 Αν έχεις ακμή ελαφριάς μορφής χρησιμοποίησε μια θεραπεία με σαλικυλικό οξύ ή βενζολικό υπεροξείδιο.
Βήμα4 Αν ξενυχτάς πολύ, καπνίζεις και πίνεις συχνά ξεκίνα να βάζεις έναν ορό με βιταμίνη C τα βράδια για να αποφύγεις τις πρόωρες ρυτίδες.
Βήμα5 Για το βράδυ διάλεξε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα αν το δέρμα σου το χρειάζεται.

 

Αν είσαι 30+ σαν την Jessica Chastain
Ο αποχρωματισμός που προκύπτει από μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο αλλά και από την εγκυμοσύνη, καθώς και οι πρώτες λεπτές ρυτίδες, είναι οι δύο κίνδυνοι που απειλούν το δέρμα σου σε αυτή την ηλικία. Επιπλέον τα κύτταρα σταματούν να ανανεώνονται τόσο γρήγορα που σημαίνει ότι χρειάζεται να το απολεπίζεις πιο συχνά.

Βήμα1 Ώρα να αλλάξεις το αφρώδες καθαριστικό σου με κάποιο πιο κρεμώδες που δεν θα στεγνώνει το δέρμα σου.
Βήμα2 Την ημέρα, πριν το αντηλιακό σου, βάλε μία ενυδατική κρέμα πλούσια σε αντιοξειδωτικά για πλήρη προστασία από τον ήλιο.
Βήμα3 Οι κρέμες με ρετινοιδή ή ρετινόλη μπορούν να μπουν στη καθημερινή σου φροντίδα σε αυτή τη δεκαετία. Θα βελτιώσουν την υφή του δέρματος σου αλλά και το τόνο του.
Βήμα4 Αν το δέρμα σου έχει ανάγκη από επιπλέον ενυδάτωση, βάλε πάνω από τη ρετινόλη μία απλή ενυδατική χωρίς έξτρα αντιγηραντική δράση.

 

Αν είσαι 40+ σαν την Diane Lane

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
1901297_504445409665381_1492788791_n
Ζωδια και χιουμορ!

Κριός Ο Κριός είναι το κλασικό «παιδί», που γελάει καλόκαρδα με ένα ανέκδοτο, ακόμα και αν δεν είναι πολύ πετυχημένο....

Close