Τα ζωδια και τα κομπλιμεντα

omorfos

Θέλεις να ευχαριστήσεις ένα ζώδιο; Ή θες να το προσβάλεις θανάσιμα; Να τι μπορείς να του πεις και στη μια και στην άλλη περίπτωση.

ΚΡΙΟΣ
Τι θα του άρεσε να ακούσει: «Είσαι μεγαλοφυία!» (Όλοι θέλουν να περνιούνται για έξυπνοι, και ο Κριός ακόμα περισσότερο, μια που συχνά τον θεωρούν κομματάκι επιπόλαιο, επιφανειακό και απρονόητο).

Τι δεν θα σου συγχωρήσει να του πεις: «Σου πάει αυτό το κούρεμα. Σου μικραίνει τη μύτη/το μέτωπο/το προγούλι». (Τι εννοούσες δηλαδή, πως είναι… μυταράς ή κεφάλας; Έχει μια ζωδιακή ευθιξία σε ό,τι σχετίζεται με το κεφάλι του και ένα τέτοιο «καρφί» πολύ του κακοπάει.)

ΤΑΥΡΟΣ
Τι θα του άρεσε να ακούσει: «Μυρίζεις υπέροχα. Τι άρωμα φοράς/με τι σαμπουάν λούστηκες;» (Ο Ταύρος έχει μια ευαισθησία στις ευχάριστες ευωδιές και όταν πετυχαίνει να τις αποπνέει ο ίδιος, πολύ το ευχαριστιέται).

Τι δεν θα σου συγχωρήσει να του πεις: «Μακάρι να είχα κι εγώ τα κότσια να ντύνομαι έτσι».( Έτσι, δηλαδή πώς έτσι; Τι εννοείς; Τολμηρά, υπερβολικά, σε ασυμφωνία με τη σιλουέτα ή τα κιλά του; Δεν ξέρει ποιο είναι προσβλητικότερο…)

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
prank
Ταιριαζετε; Κανε το τεστ και μαθε ολη την αληθεια!

Είστε σίγουροι πως έχετε βρει το κατάλληλο άτομο στη ζωή σας ; Κάντε το παρακάτω τεστ και μάθετε την αλήθεια...

Close