Πώς μπορεί να χάσει κιλά το κάθε ζώδιο;

tama

Όλα τα μυστικά για το πως καταφέρνει κάθε ζώδιο να χάσει κιλά…

Το πάχος αφορά όλους μας ανεξαιρέτως. Δίαιτα και καλοκαίρι πάνε μαζί. Προσπάθησε να βγεις στην παραλία με τις ιδανικές για εσένα αναλογίες. Η αστρολογία θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πως συμπεριφέρεται στο τραπέζι το κάθε ζώδιο, τι το τρελαίνει, πως αντιστέκεται. Ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσεις; Πως αντιμετωπίζεις τη διατροφή σου; Ποια γυμναστική σου ταιριάζει; Τι πρέπει να αποφύγεις για μια πιο ποιοτική ζωή;

Το κάθε ζώδιο έχει τα μυστικά του. Διάβασε το ζώδιό σου αλλά και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι ζώδιο ενεργητικό και κινητικό, συχνά τρως βιαστικά, στο πόδι. Σε νεαρή ηλικία προσέχεις το σώμα σου. Μετά λίγο βαριέσαι και αρχίζεις να κάνεις κοιλίτσα. Να τρως καθιστή και με αργό ρυθμό. Έχεις απίστευτη ενέργεια, τρέχεις συνέχεια για δουλειές και αυτό αποτελεί ένα είδος γυμναστικής για εσένα. Έχεις γρήγορο μεταβολισμό.

Το κρέας, τα πικάντικα και οι σαλάτες είναι η αδυναμία σου. Απέφυγε να τρως λιπαρές τροφές και fast food. Πίνε πολύ νερό, τρώγε φρούτα και λαχανικά, ντομάτα και μαρούλι. Βότανα, χαμομήλι και τίλιο σε βοηθούν να ηρεμείς. Μαντζουράνα και βασιλικός σε αποτοξινώνουν.

Ιδανική γυμναστική για εσένα είναι το τρέξιμο, το αερόμπικ, οι κοιλιακοί, το περπάτημα ακόμα και αν δεν είσαι εσύ ο αρχηγός. Μην πιέζεσαι όμως γιατί μπορεί να προκληθούν πονοκέφαλοι. Σωστή προπόνηση και διατροφή θα σε ωφελήσουν.

Με το Δία στον Ταύρο ως τις αρχές Ιουνίου και με τον Κρόνο απέναντί σου ως τον Οκτώβριο ευνοείσαι να ξεκινήσεις μια δίαιτα. Βέβαια, με το Δία στους Διδύμους από τις αρχές καλοκαιριού και για ένα χρόνο, θα πρέπει να αποφύγεις τα τσιμπολογήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ζώδιό σου φημίζεται για τις γαστρονομικές λαιμαργίες του. Ένα καλό φαγητό κερδίζει την καρδιά σου για πάντα. Τα ακριβά εστιατόρια είναι η αδυναμία σου. Να τρως αργά και να περπατάς. Να αγαπάς περισσότερο την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Συνήθως έχεις μια άνιση κατανομή λίπους στο πάνω μέρος του σώματος. Απόλαυσε τα αγαπημένα σου φαγητά κόβοντας θερμίδες, μείωσε τις σάλτσες και τα τηγανητά. Πίνε νερά και φρέσκους χυμούς. Βότανα, λάχανο, κρεμμύδι θα σε βοηθήσουν. Μην τρως γλυκά. Αντικατέστησε τα με φρούτα και γιαούρτι. Το κόκκινο κρασί τονίζει τον ερωτισμό σου. Σέλινο και δυόσμος σε αποτοξινώνουν.

Μην κυνηγάς μόνο τις υλικές απολαύσεις. Κάνε γυμναστική στο σπίτι για να αισθάνεσαι άνετα. Μουσική, ρυθμός, χορός σε βοηθούν να ηρεμήσεις. Βαριέσαι λίγο τη γυμναστική. Δεν θα σε βασανίσουν. Στην αρχή λίγο θα πιαστείς αλλά θα σου κάνει καλό. Γιόγκα και pilates σου ταιριάζουν.

Με το Δία στο ζώδιό σου ως τις αρχές Ιουνίου θα αδυνατίσεις μόνο με πολύ αυστηρό πρόγραμμα. Πρόσεχε λίγο το καλοκαίρι και ξεκίνα μία δίαιτα το φθινόπωρο.

ΔΙΔΥΜΟΣ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>