Προβλέψεις για το 2016 για όλα τα ζώδια

kilaxaxaxa

ΚΡΙΟΣ

Το άρωμα της χρονιάς:

Η συλλογή των εμπειριών απο τα προηγούμενα χρόνια, τωρα σας βοηθάει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τα ταλέντα σας αυτό το χρόνο. Προχωρήστε μπροστά , νιώστε πιο επιτυχημένοι και φροντίστε να κάνετε αξιόλογα νέα ξεκινήματα.

Προσοχή:

Το να διαδήδετε απρόσεκτα κουτσομπολιά μπορεί να είναι επικίνδυνο αυτό το χρόνο. Ελέγξτε ταξιδιωτικές συμφωνίες και πληρωμές ξανά και ξανά. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με δουλειές που υπόσχονται έξτρα χρήματα από το σπίτι.
ΤΑΥΡΟΣ

Το άρωμα της χρονιάς:

Η φαντασία σας ανθίζει και η δημιουργικότητα ρέει. Ιδέες, έρωτας και παιδιά είναι στο προσκήνιο. Ο Μάρτιος ο Ιούνιος και ο Ιούλιος φέρνουν πολύ ενέργεια και τυχερά διαλλείματα. Μη φοβηθείτε μια μεγάλη αλλαγή και καλωσορίστε την επιτυχία- το αξίζετε άλλωστε.

Προσοχή:

Οικονομικές απάτες και επενδύσεις ρίσκου φαίνεται να είναι πάντα υψηλού κινδύνου, ποτέ περισσότερο από ότι το 2016.Αν μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε πιθανόν να μην είναι. Μην είστε υπερβολικά αισιόδοξοι, άπληστοι ή εύπιστοι. Θα ήταν σοφό επίσης να αποφύγετε μεγάλα στοιχήματα σε αθλητικά ή πολιτικά γεγονοτα.

ΔΙΔΥΜΟΣ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>