Ποια ζώδια παγιδεύονται συχνότερα σε μια «τελειωμένη» σχέση και γιατί

φυγω

Ο έρωτας, ως γνωστόν, είναι πολύ πιο βραχύβιος απ’ όσο θα θέλαμε. Από τον πιο καυτό ενθουσιασμό περνά στην παγερή αδιαφορία, έστω κι αν ξεκίνησε -και για ένα διάστημα προχωρούσε- με τις καλύτερες προοπτικές.

Αυτό όμως δεν συνεπάγεται πάντα και τον χωρισμό. Συχνά οι άνθρωποι μένουν σε μια σχέση που έχει προ πολλού φάει τα ψωμιά της, ακόμα κι αν δεν συντρέχουν οι κλασικές αιτίες του τύπου «Είμαστε μαζί για τα παιδιά /για οικονομικούς λόγους /για τα μάτια του κόσμου».

Όχι. Πολλοί είναι μαζί από συνήθεια, από ανασφάλεια και από κεκτημένη ταχύτητα. Θα μπορούσαν να αναζητήσουν κάτι που να τους γεμίζει περισσότερο, αλλά δεν το κάνουν.

Ας δούμε από την πλευρά της αστρολογίας ποια είναι τα ζώδια που παγιδεύονται συχνότερα σε μια «τελειωμένη» σχέση και γιατί.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι απόλυτος στα «θέλω» του και σπάνια αφήνει τις συνθήκες (και τις συνθηκολογήσεις) να καθορίσουν τη ζωή του. Δεν θα μείνει σε μια κατάσταση που δεν του προσφέρει το πάθος και την έξαψη, χωρίς τα οποία μια σχέση απλά δεν έχει νόημα. Παρά την καλή του καρδιά και την αγνότητα των κινήτρων του, δεν θα βάλει σε δεύτερη μοίρα τη δική του ευτυχία για να συντηρήσει έναν… κλινικώς νεκρό έρωτα. Από όλους τους ανθρώπους που μπορεί να πουν το γνωστό «Δεν αξίζει σε κανέναν από τους δυο μας μια τέτοια κατάσταση, ας χωρίσουμε», πιθανόν εκείνος να το εννοεί περισσότερο, για το καλό όχι μόνο δικό του αλλά και του άλλου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος θα δίνει το ελαφρυντικό της αμφιβολίας για αρκετό καιρό, πριν να παραδεχτεί στον εαυτό του ότι ο έρωτάς του έχει παραδώσει το πνεύμα. Θα περάσει κι άλλος καιρός, μέχρι να το εκδηλώσει ή να το παραδεχτεί και στον σύντροφό του. Σαν υπέρμαχος της αναλλοίωτης σταθερότητας, που είναι η προσωπική του αυταπάτη καθώς όλα στη ζωή μεταβάλλονται, θα επιμείνει μέχρι τέλους να συντηρεί μια κατάσταση, ακόμα κι αν δεν του προσφέρει πια καμιά ευτυχία. Η αλλαγή όμως τον τρομάζει περισσότερο και η ιδέα να βρεθεί μόνος του και να πρέπει να προσαρμοστεί σε διαφορετικές συνθήκες ζωής, τον απωθεί. Έτσι μπορεί να βράζει στο ζουμί του για πολύ χρόνο, μέχρι να βρει την αποφασιστικότητα να δώσει τέλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
μαλιστα
Πως αντιδρούν τα ζώδια όταν θυμώνουν;

Το θέμα δεν είναι με τι θυμώνει κανείς. Αιτίες πάντα θα βρίσκονται. Είναι πώς το δείχνει και πώς ο ενδιαφερόμενος...

Close