Ποια ζώδια κάνουν σταθερές και επιτυχημένες σχέσεις;

zoiri

ΚΡΙΟΣ

Το μυστικό των πετυχημένων σχέσεων για τον ευέξαπτο Κριό είναι το να μάθει να μην παίρνει τα πράγματα προσωπικά. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι οι άνθρωποι ενεργούν με τον άλφα ή βήτα τρόπο επειδή αυτός είναι ο τρόπος που βλέπουν τα πράγματα. Έτσι αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα της ζωής. Όταν θα έχεις καταφέρει να αποκτήσεις ανοσία στις γνώμες και στις πράξεις των άλλων, δεν θα ταράζεσαι χωρίς λόγο. Και με την ψυχραιμία, θα έχεις καλύτερη επικοινωνία μαζί τους. Αντίθετα, αν παίρνεις τα πάντα προσωπικά, σκορπίζεις γύρω σου την αρνητικότητα. Και ο άλλος διαφωνεί μαζί σου από πείσμα και μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Για να έχουν γερές βάσεις οι σχέσεις σου, πρέπει να τις διαχειρίζεσαι με εποικοδομητικό τρόπο. Ανάλογα με τις περιστάσεις και με το είδος των σχέσεων που θέλεις να βελτιώσεις ή να διατηρήσεις, κάνε εσύ τα πρώτα βήματα ώστε να δημιουργηθούν ισχυρότεροι δεσμοί με το συγκεκριμένο άτομο. Όταν του ασκείς κριτική ή διαφωνείς μαζί του, άφησε κατά μέρος το ταυρίσιο πείσμα σου και προσπάθησε να μιλάς από μια διαλλακτική θέση. Δίνε μεγαλύτερη σημασία στην προσπάθεια να βελτιώσεις τον άλλο και τη σχέση σας, αλλά και τον εαυτό σου, πάνω απ’ όλα, όχι στο πώς θα βγεις από πάνω.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>