Ποια ζώδια είναι ρομαντικά και ποια όχι τόσο;

82

ΚΡΙΟΣ
Του Κριού το φεγγάρι του τη σπάει, γιατί του θυμίζει το ματαιωμένο του όνειρο, να γίνει αστροναύτης. Ε ναι, λοιπόν, σαν παιδί κι εκείνος είχε μια φιλοδοξία, τι θες τώρα; Επίσης, αν η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό του ή στο απέναντι ή στο τετράγωνο μπορεί να του τη βαρέσει, αλλά έτσι κι αλλιώς πάντα βρίσκει μια αφορμή να ζοχαδιαστεί. Οπότε κι εσύ, πριν τον καταφάνε τα κουνούπια και συγχυστεί, μάζεψέ τον σε προστατευμένο χώρο, για να περισώσεις ό,τι προλαβαίνεις από την ερωτική έκβαση της βραδιάς. Ευτυχώς που όσο εύκολα χαλιέται, τόσο γρήγορα του περνάει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος γίνεται πολύ ρομαντικός, αν έχει ικανοποιήσει τα υπόλοιπα βασικά του ένστικτα, πλην του ευκόλως εννοούμενου, με το οποίο σκοπεύει να ασχοληθεί εντός ολίγου. Αλλιώς, η Πανσέληνος θα του θυμίζει κεφάλι τυρί, και τι ωραίο θα ήταν τώρα ένα σαγανάκι. Με την προϋπόθεση πάντως ότι θα τον έχεις ταΐσει, μπορεί πραγματικά να σε ξετρελάνει με τα ερωτόλογα και τις χειρονομίες του, εκστασιασμένος από την ομορφιά της στιγμής. Να κάθεστε και κάπου μαλακά, όμως, εντάξει; Στα βραχάκια είναι σκληρά και ξενερώνει, επίσης, αν του μπαίνουν άμμοι στο εσώρουχο. Όχι, μωρέ, δεν είναι μυστήριος. Απλώς λίγο καλομαθημένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>