Πες μου τι ζωδιο ειναι, να σου πω ποιες ατακες θα τον/την πονεσουν!

χριθστέμου

Σε φλερτάρει επίμονα. Αλλά εσένα δεν σου αρέσει. Το “καμάκι” του αρχίζει να σε εκνευρίζει. Πώς θα κάνεις τον ενοχλητικό θαυμαστή να σε αφήσει ήσυχη; Ρώτα τον για το ζώδιό του και μετά χρησιμοποίησε τις ακόλουθες τέσσερις ατάκες. Δεν μπορεί, κάποια από όλες θα τον τρέψει σε φυγή!…

ΚΡΙΟΣ

«Πρωταθλητής κολύμβησης εσύ; Στο Λύκειο; Ε, δεν σου φαίνεται με τίποτα… Για δες πώς αλλάζει ο άνθρωπος με τα χρόνια».
(Κοιτάζοντας με νόημα τα παχάκια στη μέση του).

«Η μάνα μου τον είχε τον πατέρα μου “σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε”. Και εκείνος της έδινε τον μισθό του κάθε 1η του μήνα στο χέρι. Ευτυχώς της πήρα τα γονίδια».
(Ένα κληρονομικό χάρισμα είναι πάντα χρήσιμο).

«Εντάξει, μωρέ, δεν ήταν τόσο φοβερό».(Σου έχει μόλις αφηγηθεί με στόμφο πώς πήδησε με αλεξίπτωτο και μετά δεν άνοιγε. Ή πώς διανυκτέρευσε στον Όλυμπο, χαμένος μέσα στη χιονοθύελλα).

«Εγώ δεν οδηγώ ποτέ με πάνω από 40 χιλιόμετρα. Προτιμώ να με φωνάζουν στον δρόμο “κότα” παρά να κινδυνεύω».(Πώς είναι κάτι γυναίκες που οδηγούν πούλμαν και νταλίκες; Εσύ, καμιά σχέση).

ΤΑΥΡΟΣ

«Εγώ πιστεύω ότι ένας μόνο άνθρωπος δεν μπορεί να σε καλύψει. Καλύτερα πες στον άλλο “κοίτα, εγώ βγαίνω και με άλλους” παρά να τον απατάς».(Το κέρατο το προτιμά εν γνώσει ή εν αγνοία του;)…

«Στην αυλή μου έκοψα όλα τα δέντρα, την πλακόστρωσα… Τα φυτά είναι μπελάς, τα σιχαίνομαι».(Εκεί που άρχισε να φτιάχνεται, όταν έμαθε για τη μονοκατοικία σου…)
«Αφρόλουτρα, κεριά, μασάζ …Αηδίες! Σιγά που θα παριστάνω την γκέισα για τον οποιονδήποτε».(Τον γλυκαίνεις με τις πρώτες τρεις λέξεις και μετά… βαράς στο ψαχνό).

«Μια φορά είχα μαγειρέψει κάτι μανιτάρια για φίλους μου και μας πήγαν όλους στο νοσοκομείο, γιατί ήταν δηλητηριώδη. Πολλή πλάκα! Καλά, μη φρικάρεις, κανείς δεν πέθανε».(Πώς να μη φρικάρει, καλέ! Από φαΐ να το πάθει;).

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
μάρθα (2)
Ποια ζωδια ζηλευουν σαν τρελα; Μηπως να το εκμεταλλευτεις ;

Ζήλια, περιέργεια, υποψίες; Ποια ζώδια έχουν την τάση να «σκαλίζουν» τα κινητά των άλλων; Σε πολλούς ανθρώπους, το να έχει...

Close