Μάθε τι δείχνει για τον χαρακτήρα σου η μέρα γέννησης σου

καταστροφή

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να καταλάβεις την προσωπικότητα κάποιου είναι να δεις την ημέρα που γεννήθηκε. Η ημερομηνία γέννησής, μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά για την πορεία ενός ανθρώπου στη ζωή του, αλλά και στον έρωτα! Διάβασε, λοιπόν, τι σημαίνει η ημέρα που γεννήθηκες εσύ, αλλά και τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και ανακάλυψε καλά κρυμμένα μυστικά.

Γεννήθηκες την 1η ημέρα του μήνα;

Η ζωή σου: Είσαι ο άνθρωπος που θέλεις να τα γνωρίζεις όλα! Όταν κάτι σε ενδιαφέρει όλα τα υπόλοιπα πρέπει να περιμένουν, γιατί βιάζεσαι να εκπληρώσεις ότι βάλεις στο μυαλό σου! Η επιτυχία σου θα έρθει αν καταφέρεις να αναπτύξεις την υπομονή σου, ώστε να μπορείς να ολοκληρώνεις ότι ξεκινάς!

Τα αισθηματικά σου: Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά! Δεν περιμένεις να μάθεις πολλά για ένα άτομο προκειμένου να καταλάβεις αν σου ταιριάζει… ένα και μόνο βλέμμα είναι πάντα αρκετό! Βιώνεις τα συναισθήματά σου στα άκρα, είτε αγαπάς, είτε μισείς δεν υπάρχουν ποτέ μεσαίες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή! Εκφράζεις τα συναισθήματά σου με πολύ έντονο τρόπο και αυτό είναι κάτι που τρομάζει…Οι περισσότερες σχέσεις σου τελειώνουν με πολύ δυνατούς καβγάδες.

Γεννήθηκες τη 2η ημέρα του μήνα;

Η ζωή σου: Ξέρεις πάρα πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλεις στη ζωή προκειμένου να νιώσεις την πλήρη ευτυχία, συνήθως όμως δεν βρίσκεις τον τρόπο για να το ακολουθήσεις. Αυτό συμβαίνει, γιατί επικεντρώνεσαι μόνο στις δικές σου απόψεις και δεν ακολουθείς ποτέ τη γνώμη ή την πρόταση των αγαπημένων σου! Είσαι πολύ έξυπνος άνθρωπος, το μόνο που πρέπει να αναπτύξεις είναι η διαχείριση του αυτοελέγχου σου!

Τα αισθηματικά σου: Διαθέτεις ρομαντισμό, πίστη και σταθερότητα. Τα συναισθήματά σου για έναν άνθρωπο προοδεύουν αργά και δεν αλλάζουν! Δεν καταθέτεις τα όπλα εύκολα, όταν ζεις έναν έρωτα που δεν έχει ανταπόκριση!

Γεννήθηκες την 3η ημέρα του μήνα;

Η ζωή σου: Παρόλο που είσαι ένα αθώο και ρομαντικό άτομο, οι προθέσεις σου παρεξηγούνται από τους γύρω σου και πολλοί θεωρούν ότι είσαι ένα άτομο δραστήριο, αλλά επιπόλαιο! Η προσωπικότητά σου είναι αμφιταλαντευόμενη και είναι δύσκολο για τους ανθρώπους που σε γνωρίζουν να σε μάθουν πολύ καλά και να καταλάβουν ποιος πραγματικά είσαι! Είσαι ένα προσεχτικό και υπομονετικό άτομο!

Τα αισθηματικά σου: Αγαπάς δίχως όρια και σου αρέσει να κάνεις εκπλήξεις στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Τίποτα άλλο δεν μπορεί να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον ότι ο έρωτας σε έχει χτυπήσει με τα βέλη του! Οι επιλογές συντρόφων που θα κάνεις στη ζωή σου δεν θα γίνονται αποδεκτές από το κοινωνικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον.

Γεννήθηκες την 4η ημέρα του μήνα;

Η ζωή σου: Σκέφτεσαι πάντα πριν δράσεις και αυτό είναι κάτι που σε βοηθάει πολύ! Πολλές φορές όμως πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό και τότε είναι που πέφτεις σε λάθη! Οι άνθρωποι γύρω σου δύσκολα μπορούν να σε καταλάβουν, όμως είσαι μία πολύ καλή παρέα!

Τα αισθηματικά σου: Στα αισθηματικά σου είσαι όπου φυσάει ο άνεμος! Οι ερωτικές σου επιλογές είναι εκκεντρικές και για έναν μεγάλο έρωτα μπορείς να κάνεις μεγάλες τρέλες! Πέφτεις στην παγίδα του έρωτα απρόσμενα και η αισθηματική σου ζωή είναι γεμάτη από εκπλήξεις!

Γεννήθηκες την 5η ημέρα του μήνα;…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>