Η γυναίκα σου δίνει αυτό που της ξυπνάς…Αξίζει να το διαβάσετε!

ξυπνάς

Έχει τύχει ποτέ στη ζωή σου να ρωτήσεις για να μάθεις το προφίλ μιας γυναίκας που σε ενδιαφέρει και τελικά να πήρες διαφορετικές απαντήσεις από όλους; Απόρησες που συνέβη κάτι τέτοιο; Προφανώς η εξήγηση που έδωσες ήταν πως είτε εκείνοι που ρώτησες δεν την ξέρουν καλά, είτε εσύ ο ίδιος έχεις μαύρα μεσάνυχτα, είτε όντως έπεσες σε γυναίκα με διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας.
Τα πράγματα είναι απλούστερα, φτάνει να τα πάρουμε από την αρχή. Κάθε γυναίκα έχει την προσωπικότητά της, έχει τα προτερήματά της και τα ελαττώματά της, όπως όλοι μας εξάλλου.

Στη γυναίκα όμως συμβαίνει κάτι μαγικό, κάτι που είναι σε θέση να φέρει σύγχυση στους γύρω της. Είναι αρκετά ευμετάβλητη και πιο περίπλοκη από ότι οι άντρες. Είναι φτιαγμένη από ένα κράμα αντιθέσεων. Με τον έναν θα τη δεις τρυφερή κι όλο νάζι, με τον άλλον μέσα στην ξινίλα και την κόντρα.

Δεν είναι να απορείς τι συμβαίνει με την πάρτη της. Είναι απλό. Ο ένας τη φροντίζει και της βγάζει τον καλύτερό της εαυτό κι ο άλλος φροντίζει με την κακή του συμπεριφορά να της βγάζει κάθε ελάττωμά της στη φόρα.

Xάσε όλα τα περιττά κιλά σου με το θαύμα της φύσης… Διάβασε περισσότερα εδώ!!
Η γυναίκα λοιπόν, είναι αυτό που της βγάζει ο εκάστοτε άντρας. Είναι ο καθρέφτης του. Αν ένας άντρας κοιτάει τον καθρέφτη όλο μούτρα και κριτική, μην περιμένει το είδωλό του να του γυρίσει χαμόγελα και να του κάνει χαρές.

Μέσα σε κάθε γυναίκα κοιμούνται δυνάμεις ικανές να προκαλέσουν μια ποικιλία εκρήξεων σε όποιον κάνει να τις αφυπνίσει. Σκέψου λοιπόν, τι είσαι ικανός να της ξυπνήσεις; Γιατί αυτό που θα της ξυπνήσεις, αυτό θα πάρεις.

Μην κάνεις τον κόπο να ρωτήσεις δεξιά κι αριστερά τι καπνό φουμάρει. Ούτε να μπεις στη διαδικασία να μάθεις πώς φερόταν σε προηγούμενες σχέσεις της για να πάρεις μια ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Γιατί απλά αν το κάνεις…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
φιλί
Τι σημαίνει κάθε είδους φιλιού για τη σχέση σας

Η Ινγκριντ Μπέργκμαν είχε πει κάποτε πως «Το φιλί είναι ένα όμορφο κόλπο σχεδιασμένο από τη φύση για να σταματήσει...

Close