Ετήσιες προβλέψεις 2016: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

tremeis

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Κριό
1-3 Ιανουαρίου
Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου, θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς με τους συνεργάτες σου, αλλά και με το σύντροφό σου. Παράλληλα, θα δώσεις έμφαση στην αρμονία και στην ομορφιά και θα φροντίσεις το ντύσιμό σου να είναι κομψό κι επιμελημένο.
15-16 Ιανουαρίου
Έχεις μια πολύ μεγάλη ώθηση και θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τις φοβίες σου σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, με σκοπό να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι αρκετά επιθετικές, αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει υπόβαθρο σε ότι κάνεις και θα διοχετεύσεις τελικά την ενέργεια σου προς μια κατεύθυνση.
5-6 Φεβρουαρίου
Η πίεση θα είναι πάρα πολύ μεγάλη, γιατί θα πρέπει να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και να ανταποκριθείς σωστά σε μια προσωπική σχέση, η οποία σε πιέζει να σταθείς σωστά. Ορισμένα οικογενειακά θέματα, μπορεί να νιώσεις ότι σου αφαιρούν τον αυθορμητισμό, έτσι, τα συναισθήματά σου θα είναι ελαφρώς συγκρατημένα, παρόλη την προσπάθεια που θα κάνεις. Αν έχεις γεννηθεί από τις 3 έως και τις 8 Απριλίου, θα υπάρξουν ανατρεπτικές, ξαφνικές κινήσεις -σε συγχρονισμό με προοδευτικές ιδέες- που θα δώσουν μια καινούργια διάσταση κι άποψη στην προσωπική σου συνείδηση.
11-12 Φεβρουαρίου
Έντονες διαισθήσεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που σε απασχολούν, και θα βρεις τρόπο εκ των έσω, για να αναθεωρήσεις πεποιθήσεις που δεν σε προοδεύουν. Φίλοι κι ομάδες θα εκφράσουν πιο εύκολα τα ιδανικά σου.
20 Mαρτίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και σε ισχυροποιεί στο έπακρο. Μέσα από την διεύρυνση της συνειδητότητας σου, θα δεις πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις. Ως αποτέλεσμα τούτου, θα προχωρήσεις αυτή την περίοδο πολύ δυναμικά.
22 Mαρτίου
Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου και θα σου δώσει μια επιπλέον ευκαιρία για να εκφράσεις το δυναμικό σου. Ο λόγος σου θα ρέει και σε συνδυασμό με νέες ιδέες που θα συναντήσεις, θα βιώσεις προσωπική ανάπτυξη μέχρι και τις 5 Απριλίου.
23 Μαρτίου
Η Έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που είχε ξεκινήσει με την προηγούμενη έκλειψη το Σεπτεμβρίου του 2015. Τώρα πλέον, θα δεις καθαρά την αλήθεια που αφορά τον εαυτόν σου αλλά και την σχέση σου με σύντροφο ή με συνεργάτη. Θα γίνει μια νέα αρχή, με μεγαλύτερη διάθεση για ξεκάθαρες και πολύ αληθινές τοποθετήσεις. Οι πληγές σιγά σιγά θα αρχίσουν να θεραπεύονται μαζί με την ευεργετική ενέργεια της Άνοιξης.
6 Απριλίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου κι ομορφαίνει τον προσωπικό σου κόσμο. Θα πιστέψεις περισσότερο στην αξία σου και θα αγωνιστείς περισσότερο για την εξωτερική σου εικόνα. Πιθανόν νέες γνωριμίες κι ενθουσιώδεις έρωτες που δεν κρατάνε όμως πολύ, να σε κάνουν να δραστηριοποιηθείς, ακόμα περισσότερο.
7 Απριλίου
Η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιο σου, κι επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Θα δώσει μια νέα πνοή σε ότι κάνεις, και συγχρόνως θα σε υποχρεώσει να σταματήσεις καθετί αρρωστημένο και ψεύτικο που σε ενοχλεί, κι αποκρύπτει την αλήθεια. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και ταυτόχρονα να αποκόψεις απ’ όλες τις παλιές κακές συνήθειες.
27-29 Ιουνίου
Νέες συνθήκες δημιουργούνται, στις οποίες χρειάζεται εσύ, να σταθείς στο ύψος των αναγκών και των υποχρεώσεων όλης της οικογένειας. Αν θεωρήσεις τα άτομα στην δουλειά ως πολύ δικά σου πρόσωπα, θα πρέπει να δράσεις, με σκοπό να εξασφαλίσεις ένα μέρος των αναγκών τους. Ασφαλώς δεν θα είναι εύκολο, γιατί εσύ χάνεις τον στόχο σου κι ίσως να βρίσκεσαι κι έξω από τα νερά σου. Γενικά, το πολύ συναίσθημα σε αποπροσανατολίζει.
4 Ιουλίου
Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχεις να αντιμετωπίσεις εσωτερικές ευαισθησίες, οι οποίες μπορεί να προέρχονται από την οικογένεια ή από άτομα με τα οποία συνδέεσαι με ένα πολύ συναισθηματικό τρόπο. Κατά συνέπεια θα αντιδράσεις, ώστε να προστατεύσεις και να φροντίσεις τα δικά σου πρόσωπα, αλλά κι ότι έχεις δημιουργήσει. Το σπίτι κι η οικογένεια, θα είναι τα πεδία που θα κινηθείς και θα δραστηριοποιηθείς. Ένας Καρκίνος η ένας Αιγόκερως θα παίξουν τον ρόλο τους.
19 Ιουλίου
Ο χρόνος σου θα μοιραστεί μεταξύ οικογένειας και δουλειάς, κι αυτό θα σε ζορίσει επειδή θαξεφύγεις τελείως από τα προσωπικά σου θέλω. Όμως, πρόκειται για εμπειρίες που τις έχεις ανάγκη, επειδή σε εξελίσσουν, ενώ ταυτόχρονα, σε υποχρεώνουν να δεις την πραγματικότητα με άλλα μάτια. Απέφυγε τις πολλές εντάσεις γιατί δεν θα μπορείς να διαχειριστείς κάποιες δυσκολίες.
30 Αυγούστου
Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό κι ενεργοποιείται έντονα το κομμάτι των προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου, οπότε θα έχεις ευκαιρία -αν τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά-, να παντρευτείς ή να συζήσεις. Οι συνεργασίες θα είναι ευνοϊκές και συγχρόνως θα απολαύσεις καλή τύχη μέσω νέων γνωριμιών κι επαφών.
9 Σεπτεμβρίου
Ο Δίας μπαίνει στον Ζυγό κι εσύ ενεργοποιείσαι μέσω των άλλων. Τα ανοίγματα σου θα είναι μεγάλα, αφού θα ξεθαρρέψεις και θα πιστέψεις ότι πραγματικά κάτι αλλάζει στην ζωή σου. Τύχη στον γάμο και στις συνεργασίες
1 Οκτωβρίου
Προσπαθείς να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο αλλά όχι μόνος/η. Κατά τη διαδικασία αυτή όμως, ξεκαθαρίζεις το τοπίο, αποφασίζεις ποιον/ποια θα επιλέξεις και το πως θα είσαι μαζί τους. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου, δηλαδή Κριού – Ζυγού, σε βοηθάει να ρίξεις τους τόνους και να κινηθείς μέσα σε περιβάλλον ευγένιας, συντροφικότητας και κυρίως αρμονίας.
16 Οκτωβρίου
Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου, δηλαδή Ζυγού – Κριού, κι αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βρεθείς σε μια φάση που θα σπάσεις όλα τα δεσμά με οτιδήποτε ψεύτικο και χωρίς ουσία. Το τοπίο θα γίνει τελείως ξεκάθαρο και δείχνει ότι θα ξεκινήσεις κάτι από την αρχή. Θα είσαι ο ζωγράφος που αποπειράται να αποδείξει το ταλέντο του σε ένα καινούργιο, άγραφο τελάρο. Οι αποστάσεις κι οι ξαφνικές αποχωρήσεις από σχήματα κι ομάδες ή ακόμα κι από μια προσωπική σχέση, μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά αναγκαίες. Το καλό είναι ότι θα ρίξεις νερό στο κρασί σου κι αυτό δείχνει διπλωματία, μιας κι έχεις αρχίσει να μαθαίνεις το μάθημά σου.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Ταύρο…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>