Διαβάστε μια απίστευτη ιστορία για την αγάπη και τις δεύτερες ευκαιρίες…

81

Άνδρας βρίσκει μέσα σε χαμένο πορτοφόλι, το πιο συγκινητικό γράμμα χωρισμού. Δεν είχε ιδέα όμως για αυτό που ακολούθησε.

Καθώς περπατούσα για το σπίτι μια παγωμένη ημέρα, σκόνταψα πάνω σε ένα πορτοφόλι που κάποιος έχασε στο δρόμο. Το σήκωσα και κοίταξα στο εσωτερικό του μήπως βρω κάποια ταυτότητα για να εντοπίσω τον ιδιοκτήτη του. Αλλά το πορτοφόλι είχε μόνο δυο χαρτονομίσματα μέσα και ένα τσαλακωμένο γράμμα που έμοιαζε να είναι εκεί χρόνια.

Ο φάκελος ήταν σχισμένος και το μόνο που φαινόταν καλά ήταν η διεύθυνση του αποστολέα. Άρχισα να ανοίγω το γράμμα σε μια προσπάθεια να βρω κάποιο στοιχείο. Τότε είδα την ημερομηνία – 1924. Το γράμμα είχε γραφτεί πριν σχεδόν 60 χρόνια.

Ήταν γραμμένο από γυναίκα όπως μαρτυρούσε ο όμορφος καλλιτεχνικός χαρακτήρας των γραμμάτων και το μικρό λουλούδι στο πάνω αριστερό μέρος του μπλε χαρτιού. Ο παραλήπτης ήταν κάποιος Michael που η αποστολέας εξηγούσε πως δεν μπορεί να βλέπονται πια γιατί το απαγόρευε η μητέρα της. Αυτή όμως θα τον αγαπούσε για πάντα. Είχε την υπογραφή, Hannah.

Ήταν ένα όμορφο γράμμα και αναρωτήθηκα αν μπορούσα να βρω τον ιδιοκτήτη του. Το όνομα Michael δεν ήταν αρκετό. Ίσως αν καλούσα τις πληροφορίες και έβρισκαν το τηλέφωνο μέσω της διεύθυνσης που είχα του αποστολέα.

‘Παρακαλώ, είπα, αυτό είναι κάτι ασυνήθιστο που σας ζητώ. Προσπαθώ να βρω τον ιδιοκτήτη ενός πορτοφολιού που βρήκα στον δρόμο. Υπάρχει τρόπος να μου πείτε το τηλέφωνο για την διεύθυνση που υπάρχει πάνω σε έναν φάκελο μέσα στο πορτοφόλι;’

Η χειρίστρια πρότεινε να μιλήσω με την υπεύθυνη η οποία, δίστασε λίγο και μετά μου είπε, ‘Λοιπόν, υπάρχει ένα τηλέφωνο σε αυτήν την διεύθυνση αλλά δεν μπορώ να σας το πω.’ Αυτή όμως προσφέρθηκε να τηλεφωνήσει η ίδια, να εξηγήσει την υπόθεση και να ρωτήσει αν ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Μετά από λίγα λεπτά, η τηλεφωνήτρια μου απάντησε….

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
80
Με ποιο ζώδιο είναι «γραφτό» να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα!

Ποιος είναι ο άντρας της ζωής σου τέλος πάντων; Υπάρχει μια απίστευτα ηλεκτρισμένη και πολύ ερwτική ατμόσφαιρα στον αέρα, και...

Close