Αυτό είναι το ζώδιο που θα κλέψει την καρδιά σου!

98

Ποιος είναι ο άντρας που θα κλέψει την καρδιά σου; Σε ποιον τύπο άντρα είσαι πιο ευάλωτη και δεν μπορείς με τίποτα να αντισταθείς, και γιατί; Θες πολύ κάποιον, μπορεί και να είσαι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ή μπορεί και να μην τον ξέρεις καν ακόμα, αλλά είναι ο κλέφτης της καρδιάς σου! Ποιος είναι αυτός ο άντρας που μπορεί να σε κάνει να του παραδοθείς; Για να δούμε, ποιος Είναι ο ακαταμάχητος για σένα!

Κριός

Είσαι τόσο πολύ κυρίαρχη στο παιχνίδι του έρωτα, που όποιον άντρα και να γνωρίσεις, από τη μια τον κατακτάς, και από την άλλη δεν τον υπολογίζεις και πολύ! Ναι, αλλά θα ερωτευτείς έναν Τοξότη! Ο ήλιος τον κάνει ακαταμάχητο σε λίγο, και η καρδιά σου θα χτυπήσει δυνατά για αυτόν τον άντρα που ξέρει και να αγαπάει και να φιλάει και να γελάει!

Ταύρος

Είσαι γλυκιά και θέλεις μια μεγάλη αντρική αγκαλιά, να σε προστατεύει και να σε τρελαίνει με την δύναμη και το πάθος . Ωραία, ένας Σκορπιός θέλει να σε βάλει στην αγκαλιά του και να σε σφίξει τόσο, που να σου κοπεί η ανάσα! Είναι μια μεγάλη στιγμή για αυτόν τον έρωτα, και εσύ είσαι έτοιμη να τον ζήσεις!

Δίδυμοι…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
95
Με ποια ζώδια δεν πρέπει να κάνετε σχέση ποτέ

Κριός Με Καρκίνο: Οι Κριοί αναζητούν την περιπέτεια, ξέρουν τι θέλουν και δεν φοβούνται να το διεκδικήσουν. Ο Καρκίνος είναι...

Close