Απιστευτοι τροποι για να υπολογιζετε ποση ποσοτητα φαγητου πρεπει να τρωτε

βραδιάζει

Επιστήμονες από την Αμερική έχουν ανακαλύψει μια συγκλονιστική μέθοδο απώλειας βάρους. 
Φοβούνται για το πόσο εύκολα μπορείτε να κάψετε 8 κιλά λίπους σε 1 εβδομάδα. Διάβασε περισσότερα >>ΕΔΩ

Οι διαιτολόγοι της Εθνοφυλακής των ΗΠΑ, για να διατηρήσουν σε ικανοποιητικά επίπεδα τους εθνοφύλακες τους μαθαίνουν κάποια μικρά μυστικά για τις ποσότητες φαγητού που πρέπει να τρώνε, και πώς να τις μετράνε. Και επειδή είναι δύσκολο να έχουν μια μικρή ζυγαριά πάνω τους και το βιβλιαράκι του θερμιδομετρητή, οι διαιτολόγοι προτείνουν:

Το χέρι είναι ο καλύτερος μετρητής για τις ποσότητες φαγητού που πρέπει να τρώμε, εάν θέλουμε όχι μόνο να αποφύγουμε να γίνουμε παχύσαρκοι, αλλά και για να χάσουμε κιλά. Οι τεράστιες ποσότητες που τρώμε (συνήθως) είναι υπεύθυνες για την αύξηση του βάρους μας. Έτσι λοιπόν η ποσότητα που θα μπει στο πιάτο μας:

- Όταν τρώμε κρέας, η ποσότητα, δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την παλάμη μας.

- Όταν τρώμε ρύζι, μακαρόνια, ή πατάτες, η ποσότητα δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τη σφιγμένη γροθιά μας.

- Το τυρί που θα φάμε, θα πρέπει να μετρηθεί σε μια ποσότητα που είναι ίση με το μήκος από τον αντίχειρα μέχρι τον δείκτη μας.

- Όταν θελήσουμε να αλείψουμε με κάτι το ψωμί μας (πχ βούτυρο) η ποσότητα που θα πρέπει να βάλουμε, καλό θα είναι να ισούται με το μήκος της τελευταίας φάλαγγας του δείκτη μας.

- Όταν τρώμε το επιδόρπιο που συνήθως είναι κάποιο γλυκό ή παγωτό, η ποσότητα δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τη μισή μπουνιά μας.

Σε συνέχεια των διαιτολόγων της Εθνοφυλακής των ΗΠΑ, και η Εταιρία Καρκίνου των Ηνωμένων Πολιτειών (American Cancer Society), εμβαθύνει περισσότερο και δίνει τρόπους μέτρησης της ποσότητας του φαγητού που πρέπει να τρώμε για υγιεινή ζωή. Έτσι λοιπόν:…

Αφηστε το σχολιο σας

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>